Hozzávalók: 8 kisebb csirkecomb vagy apróhús 1 kis ü zöldborsókonzerv 1 doboz szeletelt gomba 2 db alma 5 dkg mazsola 1ek zsiradék 1 fej hagyma 2-3 ek currypor kicsi liszt, vagy keményítő só, bors.
A húst sós-borsos vízben megfőzöm, kicsontozom, felaprítom. A zsiradékban megfuttatom a hagymát, beleteszem a gombát a kockázott almát és a mazsolát.
Pár percig párolom, felöntöm a hús főzőlevével. Curryporral ízesítem és lassan forralom. Ekkor a lisztből (vagy a keményítőből) és kevés vízből habarást engedek bele szűrőn keresztül (így biztos nem lesz csomós). Hozzáteszem a húsdarabokat és a zöldborsót, összeforralom.
Köszönjük szépen Hoffmann Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.