Hozzávalók: 6 tojás, 1 margarin, 31 dkg kristálycukor, 31 dkg liszt, mandula aroma 1/2 szalakáli.
A cukrot a margarinnal habosra keverni, hozzáadni a 6 tojássárgáját, a lisztet, a szalakálit, és a habot. A tésztát 3 részre osztjuk. Egyikbe az aromát, a másikba 2 evőkanál kakaót, a harmadik sárga marad.
Krém: 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 7 dl tej, 4 púpos kanál liszt.
Lisztet a tejjel megfőzzük, a margarin a cukorral habosra keverni. Ha kihűlt a főzött krém a kettőt összekeverjük. Tetejére csoki máz.
Jó sütést kívánok!
Köszönjük szépen Vágner Ferencné Andreának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!