Megdöbbentően néz ki a Dallas iszákos Samanthája

2011. 02. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A karrierjét modellként kezdő színésznő a minap egy nagyszabású divatbemutatón tette tiszteletét, ott kapták lencsevégre, a DailyMail pedig rögtön közre is adta a felvételeket. Az állunk is leesett a képek láttán, főleg, hogy az életkorát is mellékelték: 70 éves.

Ám mintha megállt volna felette az idő, ötvennél egy nappal se néz ki többnek. Ha tovább akarjuk ragozni, azt mondhatjuk, egy ragyogó külsejű ötvenes hölgynél nem tűnik idősebbnek. Szinte sehol egy ránc, sima, ragyogó bőr, kerek vállak, sehol semmi petyhüdtség, túlzott megereszkedettség. Olyannyira, hogy még a merész, vállakat, vagyis inkább a vállövet szabadon hagyó vadító piros ruha is elismerést vált ki a szemlélőből és nem felháborodást.

Bizonyára némi ráncfelvarrás, botox is bejátszik a színésznő ragyogó külsejébe, de mint tudjuk, a nyak és a kéz bőrén a legjobb plasztikmesterek se tudnak segíteni, ha az már elkezd öregedni. Na meg a jó alak se evidens és magától értetődő, bizony tenni kell érte. Linda Graynek a jelek szerint sikerült. És ha minden igaz, hamarosan újra láthatjuk őt a tévé képernyőjén is, méghozzá az őt világszerte híressé tevő Dallas folytatásában.

A jelek szerint ugyanis végre kezd tető alá kerülni az 1978-91 között forgatott teleregény folytatása. Az eredeti stábból ismét találkozhatunk Larry Hagmannel, azaz a gonosz, furmányos Jockey Ewinggal, Patrick Duffyval, azaz Bobbyval, az anno nők ezreinek fejét elcsavaró jófiúval, és Lindy Gray-jel, vagyis a gyakorta a pohár fenekére néző Samanthával.

A történet gerincét azonban már nem az ő viszályaik fogják alkotni, hanem az újabb generációé, John Rossé és Christopher Ewingé. Arról még nem érkezett hír, pontosan mikor szögez majd minket az új Dallas a képernyők elé, de ha tényleg beindult a gépezet, akkor valószínűleg már nem kell sokat várnunk rá. Addig is nosztalgiázzunk egy kicsit, íme a Dallas főcíme, ami oly’ sok éven át csendült fel péntek esténként otthonainkban:



Szerző

donna.hu



Scroll to Top