Mellplasztikát adott a 7 éves kislányának ajándékba!

2011. 06. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sarah Burge neve sokak számára ismerős lehet. Ő az a nő, aki Barbienak képzeli magát, testét pedig plasztikai műtétek sokaságával igyekszik a babáéhoz hasonlatossá tenni. A brit nő tavaly azzal került a címlapokra, hogy hatéves lányát beíratta egy rúdtánc-tanfolyamra, idén azonban még nagyobb elmebajról tett tanúbizonyságot: plasztikai műtétre szóló bónuszt ajándékozott a kislánynak.

„Három dologra vágytam igazán” – mondta el a 7 éves Poppy az egyik külföldi magazinnak -: „egy új laptopra, egy csodás vakációra és egy plasztikai műtétre.”  Már önmagában az is elképesztő, hogy a kishölgy ilyesmikre vágyik ennyi idősen, ám ez még nem minden. „Annyira türelmetlenül várom már, hogy nekem is akkora melleim legyenek, mint a mamának!” – tette még hozzá.

Hála istennek, ha az anya nem is normális, legalább a törvények útjába állnak a hülyeségnek. A kislány 16 éves koránál hamarabb nem válthatja be bónuszcsekkét, mivel azt a brit törvények nem engedik. Eközben Sarah úgy nyilatkozott: tesz rá, hogy rossz anyának tartják. Szerinte tudomásul kell venni, hogy a mai kislányok már nem Hamupipőkére vagy Hófehérkére akarnak hasonlítani, hanem Cheryl Cole-ra vagy Lady Gagára. Ő csak egyszerűen segít a lánya álmainak valóra váltásában.

Jó hír még, hogy ha úgy adódna, hogy a kis Poppynak mégis megfelelnek természet adta mellei, akkor a csekket másra is beválthatja. Ettől mi is teljesen megnyugodtunk…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top