Mi kell a nőnek?

2011. 02. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem szeretjük a vörös rózsát, szívesebben maradunk otthon a szerelmesek napján és persze mindenképpen legyen szex. Nagyjából így lehet összefoglalni, hogy mit kíván a nő Valentin-napon. De mi a helyzet a pasikkal?

Kell egyáltalán?

Nem mondunk újat azzal, hogy nem mindenki van oda a Valentin-napért. A felmérés szerint a férfiak 60 százaléka gondolja úgy, hogy ez az ünnep egyértelműen egy gazdasági konspiráció, csak a pénzről szól és a minél nagyobb bevételekről, de a nőknek is csak mindössze 50 százaléka nyilatkozott úgy, hogy romantikus értékekkel bíró nap a szerelmesek napja.

  A nagy leleplezés

Abban mindenki egyetért, hogy virággal kedveskedni a szerelmünknek egyértelműen az egyszerű és nagyszerű kategóriába sorolandó most és mindörökké, ám van egy kis bibi: míg a férfiak több mint 60 százaléka gondolja, hogy a vörös rózsa klasszikus és mindig nyerő, addig a nők egész máshogy vélekednek. 53 százalék szerint a vörös rózsa unalmas és közhelyes. Hoppá!

Celeb álomrandi a nők szerint

Úgy tűnik, újabban a gyerekképű sztárok a menők, de legalábbis Ryan Reynolds csibész mosolya egyértelműen letaszította a trónról az olyan klasszikusan jóképűnek számító szívtiptrókat, mint Johnny Depp vagy George Clooney. Az ő szavazataik száma csak a második és harmadik helyre volt elegendő. Futottak még: Ryan Gosling, James Franco.

Celeb álomrandi a férfiak szerint

Szintén új versenyző az első helyezett: a férfiak többsége az álomrandit a mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szépséggel, Mila Kunisszal képzeli el. Szerepel még a listán Jessica Alba, Natalie Portman, Megan Fox és a vörös démon Christina Hendricks is. Jolie ideje is leáldozott…

Titokzatos Valentin

A megkérdezettek közül a férfiak 17, a nők 20 százaléka vett már részt első randin ezen a napon. Vagyis úgy mentek el a találkozóra, hogy előtte nem randiztak az illetővel, esetleg nem is látták még sosem. Ez nagyon romantikusan hangzik, de szinte mindenki egybehangzóan állította, ezekből a randikból sohasem lett később semmi. Legfeljebb egyéjszakás kaland.

Szex

A férfiak 73, a nők 68 százaléka mondta, hogy egy Valentin-nap akkor ideális, ha szexszel végződik. Hmm…

A nő maradna, a férfi menne

Talán meglepő, de a nők nagy többsége azt mondta, szívesen marad otthon és tölt el kettesben szerelmével egy romantikus estét. A férfiak ellenben szívesebben viszik egy hangulatos helyre vacsorázni kedvesük. Fordított a helyzet, ha szinglikről van szó: ebben az esetben a nők szívesebben vannak ezen a napon a barátaikkal, míg a férfiak inkább otthon maradnak meccset nézni.

Nem kell a gyűrű!

Újabb meglepetés: sem a férfiak, sem a nők nem örülnek felhőtlenül egy Valentin-napi eljegyzésnek. Ki érti ezt?!

Egyéjszakás kalandok

Nem meglepő módon a férfiak nagy többsége (persze csakis egyedülállókról beszélünk) nem zárkózik el ezen a napon (sem) az egyéjszakás kalandoktól. Ezzel szemben a nőknek mindössze 2 százaléka mondta/merte bevallani, hogy neki sincs ellenére az ilyesmi.

Kinek kell fizetni?

Érdekes adat szintén, hogy míg a nőknek csak kicsivel több mint a fele gondolja, hogy ezen az estén mindenképp a férfi fizessen, addig a férfiak egybehangzóan nyilatkoztak: csakis ők fizethetnek eme jeles napon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top