Miért ilyen a Skorpió? #br# 1. rész

2010. 11. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Skorpió jegyének hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Mars. Ezért mindazok a személyek, akiknek a Skorpió jegyében van az aszcendensük, egyértelműen a Mars bolygó befolyása alá tartoznak. Társuralkodóként figyelembe kell vennünk Plútót is, ennek befolyását is, bár ez a bolygó még megfigyelésünk alatt áll. A Skorpió jegyében született embereknek mérhetetlen nagy akaraterejük van. Rendkívül határozottak, néha kissé durvák is tudnak lenni, harciasak, merész természetűek, akik szívesen keresik a veszélyeket.

A Skorpió jegyében született embereket nehéz felbosszantani, de ha valakinek sikerül, kiengesztelhetetlen haragra lehet gerjeszteni őket. Néha flegmatikusak és általában hallgatagok.

A Mars bolygóhoz soroljuk a vasat, talán emiatt van, hogy a Skorpió jegyű emberek akarata szilárd, mint a vas.

A Mars az egyik szerelmi bolygó is, ezért a Skorpió érdekeltségű emberek is erős szexuális kisugárzással, nagy vonzerővel rendelkeznek.

A Skorpió jegye a fix minőséghez tartozik. Van olyan eset is, amikor a Skorpió érdekeltségű emberekkel nehéz szót érteni, mert nagy és legyőzhetetlen makacssággal ragaszkodnak saját véleményükhöz, olykor nyersek, néha bizony sértők is. Ők könnyen sértődnek, és nem igazán érdekli őket, hogy a sértés direkt volt vagy véletlen.

A Mars bolygó hatására fellépésük többnyire nagyon határozott. Mars a katonák istene, így nem szabad csodálkoznunk azon sem, ha a Skorpió szülöttek uralkodni vágyók, szigorúak és zárkózottak, másokkal szemben gyakran érzéketlennek látszanak – ugyanakkor ők túlérzékenyek.

Nagyon jól használják a szavakat, igen kellemes orgánummal rendelkeznek, amivel nagy vonzerőt gyakorolhatnak másokra.

A Skorpió jegye a víz elemhez tartozik, így a Skorpió szülöttek fantáziája nagyon gazdag, jó indulatuk mellett is kitűnő az ítélőképességük.

Elfoglalt emberek, akik semmi fáradtságot nem kímélve törnek kitűzött céljuk felé. Beszédükben és írásukban nagyon pregnánsak és nem szeretik a kertelést. Udvariasak, kedv esek és szeretetreméltók, ha nem bántja őket senki. Ha azonban megsértik őket, indulatba jönnek, kegyetlenek és könyörtelenek is tudnak lenni. Ezért mint ellenségek nagyon félelmetesek, és ha látszólag meg is bocsátanak, nem felejtenek és a megfelelő időpontban egészen biztosan visszaadják a sérelmeket.

A szeretetből soha sem elég nekik.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.    



Szerző

donna.hu



Scroll to Top