Miért ilyen a Skorpió? #br# 2. rész

2010. 11. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Skorpió jegye szorosan véve, a Nagy Természetben, bizonyos tekintetben a felbomlási folyamatokat képviseli. A Skorpió érdekeltségű ember általában nagyon szenvedélyes és féltékeny, fáradhatatlan kutatója az érzéki gyönyöröknek, különösen az élet örömeinek finomabb, gyakran rafináltabb formáihoz vonzódik, és minden viszonylatban igen kifinomult az ízlése.

Féltékenysége a legerősebb, olyan erős, hogy ezzel önmagának is kárára van, és ebben a szenvedélyében valóban erőszakos cselekedetekre ragadtathatja magát. A Skorpió ember a Plútó hatására rendkívül kíváncsi. Amilyen nagy előszeretettel és könnyedséggel iparkodik kikutatni mások rejtett dolgait, oly nagy erővel tudja megőrizni saját titkait. Ebből következik, hogy sok remek nyomozó kerül ki a Skorpió jegyűek közül.

A Skorpió szülöttek fantáziája igen termékeny, és ez mint gazdag segédeszköz, mindig rendelkezésükre áll.

A Skorpió jegye a következő foglalkozású pályákra irányítja szülötteit: vegyész, sebész, orvos, természettudós, bölcsész, okkultív kutató vagy művész, rendőrségi dolgozó, rendfenntartó pálya, hentes, mészáros, továbbá minden olyan foglalkozás, amely fegyverrel, tűzzel és vassal van valamilyen vonatkozásban.

Csak nagyon nehezen tudják elviselni, hogy mások uralkodjanak felettük, mert minden igyekezetük arra irányul, hogy saját maguk uralkodjanak másokon. Erősen önző természetűek. Általában bátrak, energikusak, kitartóak és nagyon határozott jelleműek. Hatalmas képzeletvilággal rendelkeznek, és vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon gyűlölnek.

A Mars a fiatalkor bolygója, heves bolygó. Ezért a Skorpió szülöttek pénzügyi helyzete életük első felében ritkán kedvező. Harmincadik évük után ellenben majdnem mindig vagyonosak, vagy legalábbis megalapozottabb és biztosabb anyagi viszonyok között élnek. Anyagi javaikat szorgalommal, és főként tudományos és művelődési dolgokkal összefüggő üzletekkel, idegen országok termékeiből eredő jövedelemmel, házasság útján szerzett rokoni nyereségekből, örökségekből és sok esetben magán a házasságon keresztül szerzik meg. Bevételeik rendszerint két különböző forrásból erednek, mivel a Skorpió jegy két különböző foglalkozásra vagy hivatásra ösztönzi szülötteit.

Többnyire kevés testvérük van, főként kevés fiútestvérük. Többször csak egyetlen gyermeke szüleinek.  A Skorpió szülött és édesapja közötti viszony nagyon barátságos érzületű, szeretetteljes. A Skorpió jegye nagy gyermekáldást enged, gyakran ikrekre is lehet számítani. A gyermekek sok örömet szereznek és korán házasodnak, mégis titkos gondoknak lehetnek előidézői.

A Skorpió befolyás a következő betegségekre mutat hajlamot: a kiválasztórendszer zavarai, nemi betegségek, főleg férfiaknál a külső nemi szervek problémái, aranyér, kelevények, hólyagbántalmak, mérgezések, gyulladások, de fejfájdalmak és láz is.

A Skorpió jegyű ember a víz elem miatt nagyon szeret utazni. Nagy és hosszú utazásokra számíthat, különösen tengeri utakra, amelyek eredményét és elismerését jelentik.

A Skorpió érdekeltségű embernek fiatal korában az akadályok egész sorával kell szembenéznie. Csak érettebb korban sikerül jobb állásba vagy jövedelemhez jutnia, amikor is tartós szerencse és megbecsülés, és eredmény fogja megkoronázni igyekezetét, törekvését.

Minden társaságból sok barátja és jótevője van, különösen az intellektüelek és művészek, tudósok köréből, és előfordulnak közöttük magas állású társadalmi személyek is.

Ebben a jegyben született egyéneknek számos ellensége is lehet. Szerelmi ügyeik, végül egy házassági alkalom is viszálykodáshoz és ellenségeskedéshez vezet. Ellenségeik azonban ritkán okozhatnak komolyabb károkat a Skorpió szülöttnek.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.    



Szerző

donna.hu



Scroll to Top