A Vénusz a Mérleg jegyébe lép

2010. 11. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Vénusz a Mérleg jegyébe lépett 2010.11. 8-án reggel 4 órakor. A Merkúr a Nyilas jegyébe fog átlépni. A zord novemberi hangulatban ez a két bolygó bizakodást és reményt ajándékoz nekünk. A Merkúr elgondolkodásra késztet bennünket, az istenről és a világról való filozofálásra. A Merkúr a világ megjavítója, aki mindent világos fényben láttat velünk. A Vénusz a szerelem csillagjait ragyogtatja, nem akar civakodást, sem rosszat senkinek. Azt szeretné megmutatni, milyen szép a szeretet, a szerelem.

Hétfő

A Vénusz a Mérleg jegyébe lép, és visszafelé haladónak látszik. A nap legfontosabb energiáinak köszönhetően a lelki szerelemhez való kapcsolatot helyre lehet állítani, a szerelemben egy igen kellemes atmoszféra uralkodik. Egy váratlan szerelmi vallomás vagy egy flört, amivel nem számoltunk. Ésszerű döntéseket hozunk. Este gyengülnek az energiák, semmi sem mozdul előre. Egyszerűen fáradtak leszünk. Tervezzünk és csak a lényegesre koncentráljunk. Hagyjunk a szerelemnek esélyt és tanuljunk meg bízni a másikban.

Kedd

A Merkúr új horizontot nyit meg. A Hold az Uránusszal lép kapcsolatba, és kellemetlenül beszélget a Jupiterrel. A Nyilas jegyébe fog lépni a Merkúr hajnalban. Ennek a napnak a jellemzői: zavartság, nyugtalanság délelőtt. Minden kiszalad az ellenőrzésünk alól, túl sokat vállalunk magunkra. Déltől kellemes beszélgetési atmoszféra uralkodik el, különböző dolgokat problémamentesen tisztázhatunk, a világot talán egy kicsit meg lehet javítani. A csillagok üzenete: a nyugalomban rejlik az erő. Délelőtt csak kezdjük meg a legfontosabb feladatokat, a viták elől ne térjünk ki, és engedjük mások véleményét is érvényre jutni.

Szerda

A Hold és a Szaturnusz idegesítik egymást. Humor nélküli a nap, egyszerűen nem értjük a tréfát, minden nehéznek és nyomottnak tűnik. Rossz hangulat terjed el. A perfekcionizmusra való késztetésünk is felerősödik. Ne felejtsük el, hogy az életnek vannak kellemes oldalai is. Boldog hangulatról kell gondoskodnunk, sétáljunk a természetben, vegyünk egy lazító fürdőt, kedvenc zenénket hallgassuk, vagy olvassunk könyveket. A rosszkedvű embereket zenével vidíthatjuk fel.

Csürtörtök

Ragyognak a harmónia csillagai. A Hold kedveskedik a Jupiternek és az Uránusznak, a Nap pedig a Holdnak udvarol. A nap vidáman kezdődik. Nincsenek nagyobb negatív események. Egy új szándék ma valóra válhat. Estére fáradtan, energiátlannak érezhetjük magunkat, feszült hangulat uralkodik, amely másokra is, mint családtagokra, ismerősökre is hatással lehet. Este ne vállalkozzunk semmire. Lazítsunk, pihenjünk, és legyünk kettesben a párunkkal.

Péntek

A Hold és a Mars erősítik egymást. A Hold a Merkúrral és a Marssal kapcsolódik. Nyíltan fordulhatunk minden új felé. Az ötletek forrása csak úgy buzog. A hangulat a nap folyamán egyre jobb lesz, és minden könnyebben sikerül. Egy kicsit hiányzik a türelem, hiányzik a kitartás. Kövessük belső érzéseinket. Megfelel a nap arra, hogy az interneten olvasgassunk. Az írásbeli dolgokat gyorsan, nagyobb hibák nélkül elintézhetjük. Minden olyan jól megy, mintha valaki húzná.

Szombat

A csillagok most összefeszülnek. A Hold a Nappal. Embertársaink kisebb hibái különösen szembetűnők lesznek. Kedvesünkkel veszekedhetünk, akkor is, ha nem akarunk. A rutinmunka, a házimunka inkább szenvedést jelent, mint örömöt. Feszült hangulatban leszünk. Az idegesítő apróságoktól nagyvonalúan el kellene tekintenünk. Délutánra tervezzünk be egy hosszabb sétát. Kedves barátainkat hívjuk meg vacsorázni, menjünk színházba vagy moziba.

Vasárnap

A Vénusz nyugalomban van, a Hold lecsendesedett. A Hold kellemes fényszögben kapcsolódik a Vénuszhoz és a Plútóhoz. Ez egy olyan nap, amely nem szereti az erőfeszítéseket, ettől függetlenül erős és tele van szeretettel. Az ember magával és a világgal békében van. Pihenni, lazítani: ez a nap jeligéje. Barátaink és a családunk is több figyelmet kívánnak tőlünk. Barátaiddal avagy a családoddal tervezz közös sétát vagy egy teadélutánt.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.    



Szerző

donna.hu



Scroll to Top