Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 db közepes zöldpaprika
1 db közepes paradicsom
1 db közepes vöröshagyma
1 kis pohár tejföl
só, bors, pici pirospaprika
étolaj
Elkészítés:
A burgonyát egészben héjastól megfőzöm, majd lehűtve lehéjazom és karikára szeletelem. Ezután elkészítem a lecsót a szokásos módon. Majd egy kiolajozott sütőedényben a rakott krumplinak megfelelően rétegezem a burgonyát és a lecsót, majd a tetejére ráöntöm a tejfölt. Én csak 1 kispoharas tejfölt használok, mert a lecsó miatt szerintem ennyit bír el. A hozzávalók mennyisége természetesen az ételt elfogyasztók számától függ, ez a mennyiség 3 személyre volt elkészítve.
Nekünk nagyon ízlik, tudom ajánlani, hogy próbáljátok ki.
Jó étvágyat és jó sütést-főzést kívánok szeretettel!