Mint a mókus fenn a fán… Zánkán… (x)

2010. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha nem tudod, mit kezdj magaddal a nyár folyamán, de valami igazi vérpezsdítő és izgalmas dologra vágysz, akkor irány Zánka! A természettel együtt feléledhet a tested és lelked is, főleg ha részt veszel egy aerobic táboron! Az erdős, ligetes környezetben mindennap megmozgathatod a tested egy-egy aerobic óra keretein belül, de ezen kívül igazi aktív pihenés részese is lehetsz, mely tartalmazza a csodás környezetben való túrázást, a hangulatos, tábortűz melletti beszélgetéseket, az erdei kalandpark meghódítását és a borkóstolást is! Egy hét a zavartalan és gondtalan kikapcsolódás jegyében, mely talán gyermekkori nosztalgikus élményeket is ébreszt majd benned! Egy hét  önfeledt mozgás a tiszta levegőn 2010. július 17-től 23-ig.

Akik a testük ápolásán túl a lelkükről is gondoskodni szeretnének, azoknak egy Jóga tábor ideális megoldás. A testi és szellemi felfrissülés nagy jelentőséget kapott napjainkban, egyre több igény jelentkezik arra, hogy a rohanó világ zajától távol(,) egy kicsit feltöltődjünk, lenyugodjunk. A napi jóga gyakorlatokat elvégezve, a táj szépségét csodálva egyensúlyba kerülhetünk, meghitt és nyugodt légkörben harmonikusabbá válhatunk. Az esti tábortüzek, a túrák és a természetjárás alkalmával új barátságokkal, életre szóló élményekkel gazdagodhatunk, melyhez az erdei kalandpark csapatépítő szelleme is hozzájárul. Aki kedvet kapott ahhoz, hogy az egész évi hajtás után egy hetet nyugalomban és lelki egyensúlyban töltsön, annak mindenképpen érdemes 2010. július 24. és 30. között részt venni a Terrapark Fitness szervezésében induló nyári Jóga táboron.

Mi legyen addig a gyerekkel, amíg a szülők rendes, megérdemelt pihenésüket töltik? A kérdés jogos! Írassuk be őket is egy táborba! Szerencsére van rá lehetőség, hiszen a Terrapark Fitness jóvoltából ma már korosztályonként biztosított a gyermekek gondtalan nyári pihenése is. A Zánkai Ifjúsági- és Gyermektábor 2010. július 31-től augusztus 06-ig a 10-12 éves gyermekek, 2010. augusztus 07-től  13-ig pedig 14-16 éves gyermekek részére Ifjúsági tábornak ad otthont. Ezen időszak alatt hatalmas élmények és programok részesei lehetnek a gyermekek azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a mozgás és a természet szeretetének csíráját elültessék bennük és egy kicsit az egészségesebb életforma felé tereljék a fiatalokat, mindezek mellett pedig jól érezzék magukat és szabadjára engedjék önfeledt, gyermeki lelküket.

A fenti táborok mindegyike a Terrapark Fitness szervezésében kerül megrendezésre,  helyszínük pedig a Zánkai Gyermek- és Ifjúsági Tábor üdülőcentruma. A helyszín valószínűleg sokak számára ismerős, hiszen számtalan gyermekkori emlék idéződik fel ennek hallatán. Ma azonban már sokkal kényelmesebb és modernebb környezetben élvezhetik a résztvevők a gondtalan pihenést. A színvonalasan kialakított szálláshelyek mellett saját strand, kikötő, szabadtéri sportpályák és sportlétesítmények sora várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Bővebb információért keresse fel a Terrapark Fitness oldalát.

-BB-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top