Táncold magad rekorderré! (x)

2010. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egy olyan élmény részese lehetsz, mely több minden eddigi megmozdulásnál. A nagy tömegeket összekovácsoló, közös táncoláson kívül egy rekordkísérlet aktív tagjává is válhatsz, mely nem mellesleg egy komoly társadalmi problémára is felhívhatja a figyelmet! Célja ugyanis a diák és tanár közötti szakadékok közé hidat építeni és ehhez egy olyan közös nyelvet használni, amit mindenki ért. A zene és a tánc összekötő kapocs lehet bárkik között függetlenül attól, milyen nyelven beszél, milyen a bőrszíne, milyen idős és mekkora a jövedelme. Nincsen olyan ember a földön, aki egy jó zene hallatán ne oldódna fel és ne kezdene ritmusos mozdulatokba! Összeköt minket és egy kicsit összefonja a lelkeket… Miért maradnál ki belőle?

Ha szereted a zenét és a jó bulikat, imádsz táncolni és a barátaiddal együtt lenni, akkor íme egy közös program! Karöltve és a táncos cipőket felhúzva gyertek el 2010. május 2-án délelőtt 10.30-ra a Papp László Sport Aréna főbejárat előtti külső helyszínére (felső szint), ahol a Kool & Gang és az Earth, Wind and Fire szolgáltatja a jó hangulatot és a zenét. És ha még ez sem elég, akkor vegyél néhány tombolát és nyerj értékes nyereményeket! A befolyt összeget a fővédnök Polgári Összefogás Kerületünkért Alapítvány jótékonysági célra használja fel, így azon túl, hogy egy fantasztikus hangulatban eltöltött táncos napot tölthetsz el, támogatásoddal még segítséget is nyújthatsz.

Másnap pedig  fáradt végtagjaidat pihentetve már csak a napi sajtó- és tévéhíreket kell böngészned! Az eseményt ugyanis élénken nyomon követi majd a média is. Ki tudja? Talán valaki éppen itt fedezi fel táncos tehetséged!

A rendezvény ingyenes és a szervezők nemtől, kortól függetlenül bárkit szeretettel várnak, a lényeg a zene és a tánc szeretete! Ezen a napon legyen minden más mellékes...

A kezdeményezés online partnerei a Fitbalance, a Budnight partiszervező csapata, tovább a mozgas.info, kulturpart.hu, szimpatika.hu, fittinfo.hu  oldalak.

-BB-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top