Különleges Bikák

2010. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

3 különleges nap a Bikák között.



A többi emberhez képest, aki a Bika jegyében született, te nem illesz bele semmiféle skatulyába.





Hajlamos vagy arra, hogy szokatlan, mások szemében meglehetősen furcsa dolgokat művelj. Hajlamos vagy a szélsőségekre is, így mániákus rendszerető vagy, vagy uralkodsz a magad rendetlensége felett.





A többiek szemében te leszel a barátság mintaképe, vagy kiállhatatlan kötekedőként ismerhet meg a világ.





Vagy beosztod a napodat percnyi pontossággal, vagy csak úgy veszed a dolgokat, ahogyan jönnek. A középszerűséget minden esetre nem ismered. A különböző életterületeken különböző extrém dolgokat tudsz felfedezni magadnak. Például lehet, hogy a munkádban a rend mestere vagy, otthon viszont nem számít, hogy szalad a szobád vagy a konyhád.












 





Aki arra vállalkozik, hogy kiismerjen téged, a lehetetlenséggel áll szemben.





Aki veled szeretne kezdeni, annak fel kell készülnie arra, hogy folyamatosan ellent fogsz mondani neki, és arra is fel kell készülnie, hogy folyamatosan kétségbe vonod a valóságot, és nem igazán tiszteled a hagyományokat.





Képes vagy lerántani a leplet a hamis erkölcsi elképzelésekről és a tabukról is, ezzel hozol mozgást a magad és mások életébe is.





Ezért az olyan embereknek, mint te, sokat köszönhet a világ. Neked köszönhetjük, hogy nem merevedünk bele a normákba, hanem tovább fejlődünk.





Csak arra kell figyelned, hogy maradj továbbra is megbízható, és ne ígérj többet annál, mint amennyit biztosan meg is tudsz tenni.





Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban,
vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt
megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail
címen,
vagy
a
06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.





 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top