Miranda Kerr pocakja már gömbölyödik

2010. 09. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miranda Kerr csodásan nézett ki pocakjával a Milánói Divathéten! A Victoria’s Secret szupermodellje januárra várja a babát, és hasa még csak most kezdett el gömbölyödni. A férjével, Orlando Bloommal érkező kismama minden fotóst magához vonzott a divatbemutatón, holott most nem a kifutón tűnt fel, hanem csak a nézők között.

A 27 éves modell boldogan pózolt a sajtónak és elmondta, hogy nagyon boldog napokat él meg. A kispapa is sugárzott az örömtől. Bár Orlando sokat van távol otthonról legújabb filmje, a Három Muskétás miatt, amit Németországban forgatnak, az ifjú pár megpróbál minél több időt együtt tölteni. „Hazamegyek, amilyen gyakran csak tudok. …és Ő is kijön hozzám.” „Nagyon izgatott vagyok, ez csodás dolog!” – fűzte hozzá a fiatal színész.

Fotó: Daily Mail
 

A szupermodell kismama sem tette le a lantot: bár egy ideje visszafogott korábbi munkatempójából, azért még nem vonult vissza teljesen. Legutóbb az olasz Vogue szeptemberi címlapján láthattuk őt, méghozzá háromdimenziós képen, valamint egy parfümreklámban pózolt meztelenül. Az alig több mint egy hónappal ezelőtti képeken még semmi sem látszódott a terhességből, mostanra viszont le se lehetne tagadni a baba érkezését!

 Fotó: Vogue Italy  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top