Miről suttogott a hercegi pár?

2011. 05. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A brit The Daily Telegraph legalább annyira kíváncsi lett, mint az emberek, így szájról olvasókat bevetve nyomozásba kezdett.

A Westminster-apátság oltára előtt állva Harry herceg nem bírta ki, hogy ne lesse meg hátrafordulva az éppen besétáló mennyasszonyt és azt sem, hogy egy utolsó testvéri, jól időzített mondatot ne szúrjon oda bátyjának, mely még az izguló Vilmos arcára is mosolyt csalt. A szájról olvasás azonban nem mindenkinél működött tökéletesen, mert az elhangzott mondatra több variáció is megjelent:

„Megnyugodhatsz, eljött...”

"Oké, neked annyi, elindult!"

De olyan változattal is találkoztunk, mely szerint Harry a legapróbb koszorúslányra tett megjegyzést bátyjának: "Grace nagyon viccesen néz ki. Várd csak ki, majd meglátod!"

A Telegraph szájról olvasó szakértőinek köszönhetően azt is megtudhattuk mit szólt Vilmos herceg, amikor az oltárnál először pillantotta meg leendő feleségét: "Gyönyörű vagy. Igen, fantasztikus, gyönyörű.” Aztán mintegy feszültségoldásként apósához is intézett egy poént: "Ez aztán a szűk körű családi esemény, igaz?"

Természetesen a legnagyobb érdeklődésre a Buckingham-palota erkélyén történt párbeszéd tett szert. „Wow”- ámult el Kate a hatalmas tömeg láttán. Miközben Vilmos udvariasan megkérdezte feleségét, hogy hogy van, a család is csatlakozott az erkélyen ácsorgó párhoz. Ők az időjárásról beszélgettek és mindannyian örültek a napsütésnek.

"Oké, nézz rám, most megcsókoljuk egymást" – instruálta Kate-et a herceg, azonban a tömeg nem elégedett meg az ezután elcsattanó gyenge szájrapuszival. "Most mi következik?" – bizonytalanodott el a menyasszony. – "Mutassunk nekik még egyet. Szeretlek. Még egy csókot, oké?" – mondta Vilmos, és mindenki örömére ismét elcuppant egy puszi…

 Fotó: People  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top