Mit ígér a Mars 2009-re? 1.rész

2008. 10. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Kosban állt:

Kulcs szó: dinamizmus. Független, uralkodni vágyó, bátor és önkényes emberré tesz téged. Nem szereted a rutinmunkát, nehezedre esik, hogy kompromisszumot köss. Tele vagy kezdeményezőkészséggel. Szereted, hogy mindig a "kormány mögött" legyél. Nagyon lelkes vagy, és vezető szerepre törekszel egy közösségben. Maximális sikert akkor tudsz elérni, ha megtanulod az energiádat irányítani, és ha fejleszteni tudod türelmedet és együttérzésedet. Erőssé és szenvedélyessé tesz téged a Mars szexuális téren. Ha a Mars nehéz fényszögekkel rendelkezik a horoszkópodban, nagyon ingerlékennyé varázsol téged.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Bikában állt:

Kulcsszó: elveihez ragaszkodó. A Mars a Bika jegyében önfejűvé, gyakorlatiassá, határozottá és nagyon biztossá tesz téged. Abban a pillanatban, amikor elhatározod magadat valamilyen tevékenységre, nehéz lesz attól eltéríteni. Képességed van minden megszerzésére, és nagyon elszánt vagy, ha a pénzköltés módjáról van szó. Ez egyáltalán nem jelent zsugoriságot. Nagyon szigorú vagy, ha másokat kell jellemezni, a végsőkig harcolni fogsz az igazságtalanság ellen. Rettenetesen kitartó vagy, de nem elég mozgékony és nem elég átható. Időnként nagyon hajlamos vagy a túlzásokra, evésben ivásban, szórakozásban. Ügyes iparos lehetsz, és dolgos munkás. Szexuális téren józan és érzéki, de néha túlságosan is féltékeny és birtokló.

Ha a születési horoszkópodban a Mars az Ikrek jegyében áll:

Kulcsszó: spontán, önzetlenül kitörő. Az elméd mindig aktív, mozgékony vagy, és ügyes kezeid vannak. Felfogásod gyors, meggyőző vagy, viszont könnyen felingerelhető, aktív, nyugtalan és mindig készen állsz valamire.. Fejlesztened kellene az összpontosítási fegyelmedet. Sokszor szükségét érzed bizonyos kalandoknak és hajlamos vagy arra, hogy egy időben, több irányban indulj. Kiváló fejlett érzéked van az igazsághoz, és a szabadsághoz. Ékesszólóan fejezed ki magadat, de közben nem kertelsz. Szexuális téren különbséget teszel a mély viszonyok és felületes viszonyok között. Az ilyen helyzet sajnos sokszor többet igényel egy partnernél.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Rák jegyében áll:

Kulcsszó: érzékenység. Sűrűn változik a hangulatod és érzelmi frusztráltságod miatt, sokszor lehetsz kimondottan veszekedős hangulatban, ami zavart kelthet a családi viszonyokban. Hajlamos vagy a szerzésre, van művészi hajlamod, szereted a különféle technikai újdonságokat. Döntő pillanatokban hidegvérű és határozott tudsz lenni. Ha túlságosan elnyomod a haragodat, megtörténhet, hogy esetleg gyomorbántalmak kínoznak. Nem igazán szeretnéd feladni az elveidet, és nagyon szeretsz teljesen függetlenül dolgozni. A Mars ilyen helyzete rámutathat az édesanyával való problémákra, extrém esetben az édesanya korai elvesztésére. Szexuális téren rafinált és érzéki tudsz lenni. Ha a Marsnak még ezen felül kellemetlen fényszögei is vannak a horoszkópodban, kerülnöd kell a túlzott élvezeteket, és a dohányzást.

Ha a születési horoszkópodban a Mars az Oroszlán jegyében áll:

Kulcsszó: szenvedélyesség. Te vagy az állatöv legnagyobb szívű embere, aki szeret adakozni, ajándékozni, szereti a szórakozást, együtt érző, dinamikus és mágnesesen vonzó. Nyíltan ki mered mutatni a szerelmedet, egyáltalán nem spórolsz az érzelmek szempontjából, szexuális téren tüzes vagy. Erősen vonzanak a másik nem tagjai, és te is szexuálisan nagyon vonzó vagy. Ha a Mars kellemetlen fényszögeket kap a horoszkópodban, hajlamossá tehetne arra, hogy az erdőtől ne lásd a fákat, és egyáltalán nem szenvedsz önbizalomhiányban. Hajlamos arra, hogy az erdőtől nem látja a fákat, néha szenved csak az önbizalom hiányában. Kellemetlen Mars-állással a horoszkópodban, igyekezz enyhíteni az uralkodási hajlamodon, és végy egy pici leckét, az önzetlenség tudományából.

Ha a születési horoszkópodban a Mars a Szűz jegyében áll:

Kulcsszó: fegyelmezettség. Hidegvérű vagy, és logikus, érdekel a tudomány minden fajtája. Szeretsz dolgozni, és tele vagy lelkesedéssel, ha bármikor megérzed, hogy tudsz tényleges segítséget nyújtani valamilyen jó cél érdekében. Mivel alapos vagy és szisztematikus, szereted a rutin munkákat és képes vagy arra, hogy elvégezd a legmonotonabb feladatokat is. Szexuális téren idealista vagy, de nem muszáj, hogy ez hajlamot jelentsen a plátói kapcsolatokra is. Néha úgy tűnik, hogy nem vagy eléggé szenvedélyes, sem álmodozó, nincs türelmed a képmutatókhoz a társaságban. Kivételesen szorgalmasan dolgozol, és ha ebben túlzásba esel, meg is betegedhetsz. Ezzel a Marssal, nagyon jó sebész lehetnél, ha érdekelne az orvosi pálya, de tehetséges kertész is, ha a virágokat jobban kedveled az embereknél. Ha a Marsnak nehéz aspektusai vannak a horoszkópodban, meg kellene tanulnod, hogy ne legyél annyira kritikus, gyanakvó, és meg kellene tanulnod, nem mindig kombinálni.

Szombaton olvashatjátok a másik hat jegyet is.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top