Mit üzennek a csillagok 06. 20-tól?

2011. 06. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A krízis mint esély.

A titokzatos Neptunusz ezen a héten két arcát mutatja nekünk. Sokat fognak hazudozni, igérgetni, esküdözni, de ezzel egyidejűleg megbízhatsz a megérzésedben. A Merkúr is megbízhatatlanná teszi az embereket. Az Uránusz összezavar, és sürgeti a spontán, impulzív változásokat. Válságok, melyek végül pozitív következményekkel járnak, mert a szerencse nem hagy el, Jupiter nagyvonalúan tevékenykedik a kozmoszból.

Hétfő

Eredeti ötletek.

A Hold kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Marshoz, a Nap viszont pozitív fényszögben kapcsolódik a Holdhoz.

Élénk, kreatív energiák hatása érvényesül. Az emberek spontánok és nyíltak, készek rá, hogy szokatlan módszereket is kipróbáljanak. A konzekvens munka viszont nehézkesen megy. Este viszont óráról órára javul a hangulat.

A csillagok üzenete:

Add elő ötleteidet, javítási javaslataidat. Keveredj az emberek közé, hívd meg szomszédodat grillezni, találkozz barátaiddal.

Kedd

A Szaturnusz melankólikus hangulatot gerjeszt.

A Mars az Ikrek, a Nap a Rák jegyébe lép. A Merkúr kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Szaturnusszal.

Ez a nap nem alkalmas fontos megbeszélésekre. Meg nem értettnek és bizonytalannak érezzük magunkat, csak a negatívumokat látjuk. A csapatmunka sem megy simán, mindenki a saját akaratát szeretné érvényesíteni. A legjobb időszak röviddel dél előtt lesz, ekkor megtaláljuk a megfelelő érveket.

A csillagok üzenete:

Őrizd meg a nyugalmadat, jöjjön bármi. Ne szégyellj segítséget kérni. Gondolkozz pozitívan, és bizakodj.

Szerda

A Neptunusz zavart okoz.

A Mars kellemetlen, a Nap pedig kellemes fényszöggel kapcsolódik a Neptunuszhoz.

Tunyának érezzük magunkat, nincs bennünk hajtóerő, minden konfrontáció elől kitérünk. A megbeszélt találkozók nem jönnek létre, nem minden ígéretet tarunk be. Nehezünkre esik megkülönböztetni a jót és a rosszat egymástól. Ezzel egy időben fantáziánk dús, és ösztöneink is működnek.

A csillagok üzenete:

Napold el a fontos döntéseket. Vedd magad körül olyan emberekkel, akikben megbízol, öntsd ki a szívedet.

Csütörtök

Este kisebb Holdcsapda.

A Hold kedvezőtlen fényszögben kapcsolódik a Nappal és a Plútóval, kedvezővel kötődik a Marssal, és együttállásba lép az Uránusszal.

Álmodozással kezdjük a napot, akinek dolgoznia kell, csak délelőtt lendül bele. Kora délután sok energiánk lesz, de kissé frusztrálva érezzük magunkat. Estére idegesek leszünk, nehezünkre esik lazítani.

A csillagok üzenete:

Keress sportszerű szelepet felesleges energiáid levezetésére. Ne lovalld bele magad semmibe, vond el a figyelmedet valamivel, ha negatív gondolatok járnak a fejedben.

Péntek

A Neptunusznak hála, intuitív.

A Hold szembenállásba lép a Szaturnusszal, és kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Merkúrral.

Reggel jó pár dolog félresikerülhet, bosszankodhatunk megbízhatatlan embertársaink miatt. Az elmulasztottakat azonban gyorsan behozzuk, sokat tudunk és akarunk teljesíteni. Este ingerlékenyek leszünk, már az apróságok is heves vitákhoz vezethetnek.

A csillagok üzenete:

Ügyelj arra, hogy hogyan válogatod meg a szavaidat, válassz tárgyilagos hangnemet. Programodat hajtsd végre következetesen. Csak olyasmibe fogj, amit be is tudsz fejezni.

Szombat

Elégedetten és boldogan.

A Hold pozitív fényszöggel kapcsolódik a Vénuszhoz.

Érzelmileg kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat. Hangulatunk harmonikus, mindenkivel jól meg tudjuk értetni magunkat. A fegyelem sajnos kissé laza, a munkában ugyanúgy, mint az evésnél vagy az ivásnál. A közösen elkezdett feladatokat azonban sikeresen befejezhetjük.

A csillagok üzenete:

Ne rúgj ki a hámból, tarts mértéket. Állíts fel fontossági sorrendet, és az igazán lényeges dolgokat intézd el először. Hagyj időt a családodra, a barátaidra és a szórakozásra is.

Vasárnap

Az Uránusz zavaró tüze.

A Nap és a Jupiter kellemes fényszögben kapcsolódnak, de a Nap kellemetlen fényszögben az Uránusszal is találkozik.

Nem megy minden terv szerint. Elvárásaink nem jönnek be, készülékek romlanak el, váratlan látogató zavar meg. Mindennek ellenére jól érezzük magunkat, hangulatunk optimista, és a meglepetésekből pozitív eredményt is kaphatunk.

A csillagok üzenete:

Ne bosszankodj, élvezd, amit tudsz. Tedd túl magad kényelmességeden, és sportolj egy kicsit. Családodnak főzz valami finomat.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top