Mit üzennek a csillagok – 2011.május 30.

2011. 05. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Merkúr belép az Ikrek jegyébe...

...és felkelti kíváncsiságunkat és fantáziánkat. Neptunusszal és Uránusszal kapcsolódva kommunikatívvá tesz, és megélesíti érzékeinket. Egyszerre sok minden megvilágosodik számunkra, új megoldásokat találunk problémáinkra. A Szaturnusz kellemes fényszögben kapcsolódik a Naphoz, megadja a szükséges erőt és nyugalmat, hogy ezeket a megoldásokat keresztülvigyük. Így ez a hét valamennyiünk számára egy jó időszak, hogy döntő lépést tegyünk előre. Jupiter, aki a Bika jegyébe lép, segít mindebben, lépéseinket a megfelelő irányba tereli.

Hétfő

A harmónia csillagai.

A Hold és a Plútó kellemes fényszögben kapcsolódnak, a Mars és a Hold pedig együttállásba kerülnek.

A tempó mérsékelt, higgadtság lesz úrrá mindenkin. Az emberek barátságosak és türelmesek, bár nem feltétlenül lesznek nyitottak az új dolgok iránt. Az élet kellemes oldalai viszont jobban előtérbe kerülnek. Csak este leszünk kissé érzékenyebbek, mint egyébként.

Problémáinkat realisztikusabban kell szemlélnünk. Barátainknak vagy családunknak főzzünk valami különlegeset.

Kedd

Az este legyen a múzsáké. A Hold együttállásba lép a Vénusszal és a Merkúrral. Megfontoltan, körültekintően és egy kissé ráérősen végezzük napi teendőinket. Késő délután csökken a munkakészségünk, értelmünk viszont magas színten dolgozik, és jól meg tudjuk fogalmazni, ami foglalkoztat minket.

Ha lehet, fejezzük be hamarabb a munkát, és egy csésze kávé mellett beszéljük meg barátainkkal vagy kollégáinkkal az újdonságokat. Teljes nyugalomban lazíthatunk a nap végén.

Szerda

A Szaturnusz világosabban láttatja a dolgokat. A Nap és a Szaturnusz kellemes fényszögben kapcsolódnak, ma Újhold lesz. Figyelmünket arra irányítsuk, amit életünkben még jobbá lehet tenni. Jó szemünk van a fontos részletek meglátásához, koncentrált légkör uralkodik.

Folytassunk beszélgetéseket főnökeinkkel vagy a hatóságokkal, kössünk konkrét megállapodásokat. Alakítsuk át munkarendünket úgy, hogy a továbbiakban kevésbé legyen megterhelő. Elsősorban azokkal a feladatokkal foglalkozzunk, melyeket eddig halogattunk.

Csütörtök

A Merkúr belép az Ikrek jegyébe. A hangulatunk jó. Tudásvágyunk nagy, és nyitottak vagyunk minden újdonságra. Mind magánéletünkben, mind szakmai téren a kommunikáció most az elsődleges. Akinek dolgoznia kell, problémái lesznek, ha sokáig egy dologgal kénytelen foglalkozni.

Jó nap ez arra, hogy az interneten tájékozódjunk mindarról, ami érdekel bennünket. Írásbeli feladatainkat gyorsan és hibátlanul végezhetjük el. Ápoljuk baráti kapcsolatainkat, vegyük fel a kontaktust azokkal, akiket már rég nem láttunk. Figyelmesen hallgassuk a többiek mondanivalóját.

Péntek

A Neptunusz zavart kelt. A Merkúr kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Neptunuszhoz, aki reggeltől visszafelé kezd mozogni.

Félreértések vannak a levegőben, találkozók hiúsulnak meg, a megállapodásoknál pedig tisztázatlan pontok maradnak. Hajlunk arra, hogy rózsaszín szemüvegen át nézzük a világot, és csak azt halljuk meg, amit hallani szeretnénk. Egész nap vidám a hangulat, csak estefelé válik hektikussá a helyzet.

Figyeljünk az apróbetűs részekre is! Ne térjünk ki a kényelmetlen igazságok elől. Keressünk világos szavakat, kétség esetén kérdezzünk vissza.

Szombat

A Jupiter a Bika jegyébe lép.

A Merkúr és az Uránusz pozitív fényszögben kapcsolódnak egymással.

Ötleteink forrása bőségesen buzog, nyitottak vagyunk a nap izgalmas impulzusaira. Beszélgetéseink során gyakran meglepően egyszerű megoldásokra jövünk rá olyan problémákkal kapcsolatban, melyekkel már régóta nem jutottunk dűlőre. Az atmoszféra érzelemdús, és este ismét aktívak leszünk.

Este ne maradjunk egyedül otthon, engedjük, hogy barátainkkal vagy szomszédainkkal történő találkozásaink inspiráljanak bennünket.

Vasárnap

Adjuk át magunkat a nyugalomnak. A Hold kellemes fényszögben kapcsolódik a Vénusszal, de kellemetlenül a Jupiterrel.

A nap harmonikusan indul, mindenki örül a közös szabadidőnek. A családi programok kedvezően alakulnak. Kora estig gyenge a  késztetés, hogy bármit is csináljunk. Nagy tervek kovácsolása helyett inkább tejesen ellazulva azt tegyük, amihez éppen kedvünk van.

Kerüljük el a szabadidős stressz minden formáját. Üldögéljünk a kertben, csevegjünk barátainkkal és rokonainkkal, vagy csináljunk családi programot.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top