Mit üzennek a csillagok? – A kezdő lökés

2011. 03. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nagy elindulás áll előttünk. Az Uránusz 84 év után ismét belép a Kos jegyébe, ahol 2018-ig marad. Nagy mennyiségű robbanékonyságot hoz, az elöregedett, megkérgesedett struktúrák felbomlanak és előrelépések mehetnek végbe. Ezeket az új impulzusokat a Merkúr felerősíti, ezen a héten a Merkúr ugyanis belép a Kos jegyébe, és kapcsolódik az Uránusszal és a Plútóval. Az új indulásnak ezt az idejét szerencsére a Vénusz és a Jupiter szeretetteljes energiái kísérik. Hétfő A Hold és a Szaturnusz stresszelnek bennünket. A Hold együtt fog állni a Szaturnusszal. Dinamikusan és tetterősen állunk neki a munkának. A fizikailag megerőltető munkák biztosan könnyebben sikerülnek. Új feladatokat vállalunk, új terveket valósítunk meg, önbizalmunk nő. Csak délután érezzük magunkat támadva. Vegyük sorsunkat a saját kezünkbe és kezdeményezzünk. Gondolkodjunk célirányosan, majd cselekedjünk, de eközben ne váljunk önzőkké, legyünk tekintettel másokra is. A felesleges energiákat legjobban sporttal tudjuk levezetni. Kedd

Teljes lelkesedés és erőbedobás. A Hold és a Neptunusz jól kapcsolódnak egymáshoz. Egész nap nagy tettrekészség uralkodik bennünk, keresztül tudjuk vinni az akaratunkat, és készek leszünk céljainkért teljes erőbedobással dolgozni. Kora este borúsabbá válik a hangulatunk, inkább álmodozók, mint motiváltak lehetünk. Viszont kiélesedik a beleérző képességünk. Napközben vessük bele magunkat a munkába, estére azonban tartalékoljunk energiát és időt a kedvesük és a barátaink számára, és álljunk rendelkezésére mindenkinek, aki tanácsot kér vagy vigaszt keres.

 

Szerda

A Merkúr a Kos jegyében áll. A Merkúr és az Uránusz összekapcsolódnak. Ne tétovázzunk, cselekedjünk. Agyunk magas fordulatszámon pörög. Tele leszünk ötletekkel, de nem mindegyik megvalósítható. Délelőtt fáradság nélkül keresztül tudjuk vinni akaratunkat. Ebédidőben átmenetileg romlik a hangulatunk. Kárpótlásul este sokkal fittebbek leszünk. Ne lépjünk semmilyen ügyben meggondolatlanul, inkább kérjük ki barátaink véleményét, és várjuk meg a megfelelő pillanatot. Csütörtök A Vénusz nagyon jó hangulatot teremt. A Hold és a Nap kellemesen érzik magukat a Jupiter társaságában. Ennek következtében mi is nagyon jól érezzük majd magunkat a bőrünkben. Környezetünk megbecsül. Dolgozni ellenben nem nagyon lesz kedvünk. Az egymást szeretők között is nagyon jó a hangulat. A szinglik flörtölés közben elvesztik gátlásosságukat. A napi feladatot mindenképpen lelkiismeretesen kell elvégeznünk. Hagyjuk, hogy az általános vidámság bennünket is megfertőzzön. Ajándékozzunk meg másokat is a bizalmunkkal. Péntek Nyíltan és kommunikatívan.  A Hold kellemesen kapcsolódik az Uránusszal és a Merkúrral. Már hajnalban éberek leszünk. Spontán cselekszünk, ki szeretnénk törni a taposómalomból. A másokkal történő véleménycsere áll előtérben. Mindenekelőtt ebédidőben szeretnénk a szembenálló fél álláspontját világosan látni, és olyan megoldást találni, ami mindenkit kielégít. Ápoljuk a kapcsolatainkat, építsük ki a hivatásbeli és magánhálózatunkat. Képezzük tovább magunkat, nyugodtan kérjünk tanácsokat, és szerezzünk elegendő információt. Szombat Az Uránusz nyugtalanít bennünket a Kos jegyében. Az Uránusz hajnalban belép a Kos jegyébe, a Hold pedig mosolyog a Vénuszra és a Szaturnuszra, de haragszik a Marsra. Korán reggel mindenkivel kedvesek tudunk lenni. Délelőtt már feszültségek várhatók, sőt viták is. A rutinfeladatok és a házimunka borzalmassá, kivitelezhetetlenné válik. Ebédidőben kissé nyugodtabb lesz a helyzet. Ne helyezzünk minden szót patikamérlegre. Előítélet nélkül közeledjünk másokhoz, és hallgassuk meg őket. Délutánra tervezzünk hosszabb sétát. Vasárnap A Merkúr és a Plútó sok bosszúságot okoz. A Hold és a Neptunusz kapcsolódnak. Mások apró hibái szemet fognak szúrni. A kedvesünkkel civakodni fogunk, veszekedés ígérete van a levegőben. Délután már békülékenyebbek leszünk. Ne idegeskedjünk apróságokon, engedjük meg másoknak is, hogy saját véleményük legyen. Az estét töltsük nyugalomban a családdal vagy barátainkkal, és a nézeteltéréseket tisztázzuk higgadtan, hogy mindenki visszanyerje a nyugalmát.

 Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top