Szandika: lehet, hogy Éva helyett Lacit viszi?

2011. 03. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szandika kierőszakolta, hogy társai őt válasszák ki, ám a kezdeti lelkesedés és harcias kedv, úgy tűnik, nagyon gyorsan alábbhagyott benne. Alig telt el egy-két nap a kiválasztás óta, máris azon gondolkodik a Plasztikcica, hogyan intézhetné el, hogy végleg kint is maradjon.

Ma reggel az RTL Klub Reggeli című műsorában Sanyi – a hivatalosan Szandika szállásadójaként ismertté vált férfi – és VV Olivér közösen a lány esélyeit latolgatták. A ma esti adásban ugyanis a beharangozó szerint sok érdekességet fogunk látni, hallani. Szandika már arról is beszélt, Éva helyett inkább kivinné Bécit, akit kellően erősnek gondol ahhoz, hogy ellene kint maradhasson. Sanyi elmondta, ő azért nagyon reméli, hogy Szandika annál sokkal keményebb, hogy ilyet tegyen, szerdán remélhetőleg olyasvalakit választ majd, aki ellen van esélye visszamenni. Sanyi és Olivér is egyetértettek abban, hogy nem lenne szép dolog Évát kivinni, hiszen a két lány kapcsolata mostanában nem alakul túl jól, ettől függetlenül rengeteg szép és vidám percet köszönhetnek egymásnak. Olivér szerint a fura szájú Plasztikcicának mindenképpen Lacit kellene kivinnie. A villa Vagányának nagyon nem szimpatikus, ahogy az Erős Ember lavírozik. Szerinte nagy butaság lenne, ha a lakók hagynák, hogy Doktor László így jusson el a döntőig, hiszen semmit nem csinál, semmit nem ad hozzá a benti léthez. Ezzel Sanyi is nagyon egyet tudott érteni, bár ő még azt is hozzátette, Színtelen Jerzy sem lenne rossz választás.

Abban mindenki egyetértett, Szandika minden bizonnyal nagy meglepetést fog okozni a Kihívás folyamán, hiszen az eddig látott határozottsága egyik pillanatról a másikra tűnt el, amint a zöld kendő a valóságban is a karjára került. Bent azt várják, kiviszi és kint is hagyja Évát, mivel a lakók úgy érzik, ő generálja kitöréseivel a rossz hangulatot. Hisztis Éva ki is van akadva kellően, félelemmel teli haragjában pedig az egész világ ellen bosszút esküszik, Szandika azonban meglehetősen furcsán viselkedett már tegnap is. A puffogó Évának csak annyit mondott, nyugodjon meg, semmi oka az idegeskedésre. Akkor még ezt a kijelentést nem értettük, ám mostanra világossá vált, talán mégsem volt olyan jó ötlet a hatalmas szájú lányra hallgatni. Jelenleg úgy fest, Szandika érthetetlen lelki világának és taktikájának köszönhetően alig akad ember, aki biztonságban lenne. Éppúgy retteghet Laci, Béci, vagy épp Jerzy, ahogyan Éva is. Talán a két másik lánynak, Anikónak és Giginek van a legkevesebb oka félni, na és persze ott van Alekosz, aki már biztosan megúszta a kendőt, hiszen előző sikeres párbaja után most védettséget élvez.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top