Nagy összegű fogadásokat kötöttek a VV4 nyertesére

2011. 04. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kiderült, nemcsak a villalakók járnak jól a Való Világgal, de külföldi mintára az egyik fogadóiroda is megpróbálta kihasználni a játék nyújtotta lehetőségeket. Az online oldalon a végső nyertesre lehetett fogadni egészen ma reggelig.

A legutóbbi állás szerint Alekosz volt a legesélyesebb mind a fogadók, mind pedig az iroda ajánlata szerint, így ő hozott volna a legkevesebb pénzt a rá fogadók számára. Ennek ellenére már több millió forintot tettek fel a Görög Csődörre. Az iroda nyilatkozata az egyik bulvárlapban jelent meg, ahol elmondták, a feltett pénzek 80 százaléka Alekoszra fut be.

A második legesélyesebbnek az iroda Jerzyt tartotta, aki ha nyer, háromszoros pénzt hoz az őt választóknak. A két lány közül Anikónak 4,5-ös szorzója van, míg Évával lehet a legnagyobbat kaszálni, hatszoros pénzt vihet haza, aki rá fogad és nyer.

A fogadók rangsora alapján a második helyen Éva áll, majd Anikó és Jerzy a sorrend, vagyis a nézők legkevésbé az ő győzelmükben bíznak.

Regisztráltunk az oldalra, de sajnos a fogadást már nem találtuk, így több mint valószínű, hogy miután a Blikk által fény derült az ügyre, a fogadóiroda megszűntette azt.

Felkerestük a csatornát is, hogy megkérdezzük: fellépnek-e az iroda ellen, hiszen egy ilyen fogadás több szempontból is aggályos lehet. Egyrészt ha a műsor le van védve, ebben az esetben jogtalanul használták fel a saját céljaikra annak népszerűségét. Másrészt a nagyobb tételben történő fogadás veszélyeztetheti a Való Világ végső csatájának tisztaságát, hiszen így egyeseknek érdekében állhat, hogy befolyásolják a szavazás kimenetelét.

A Való Világ 4 sajtósa, Dobsi Adrienn megkeresésünkre egyelőre csak annyit tudott mondani: nem adtak engedélyt a műsor és szereplői nevének felhasználására. Jogászaik vizsgálják az ügyet.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top