Félmilliós gázsi jár Olivérnek

2011. 04. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Félmillió forintot kapnak a kiesett villalakók azért, mert néhány napra visszaköltöztek a luxusbörtönbe, tudta meg az egyik napilap. Olivér, Zsófi és Gigi állítólag azért kap sztárgázsit, hogy kárpótolják őket az így elmaradt fellépéseikért, hiszen a volt villalakóknak már hónapokra előre be van táblázva a naptáruk. Azért mehettek vissza a villába, mert Laci feladta a játékot, így maradt egy hét, amivel a szerkesztők szabadon rendelkezhettek.

A villalakók naptára jó előre tele van, és bár ők ritkán szolgálnak valódi produkcióval, az egy-egy fellépésért kapott gázsijuk gyakran meghaladja a tehetségkutatók sztárjainak fizetését.

Olivér és Zsófika szívesen mentek vissza a villába, hiszen bent a barátaikkal tölthetik az idejüket. Ennek megfelelően mindketten hozzák szokásos formájukat. Zsófi egész nap fekszik és nem csinál semmit, Olivér viccelődik, bolondozik, hangulatot teremt. Neki köszönhetően végre Alekosz is felébredt, így most már nem csak abból áll az egész napja, hogy Évát szekálja.

 

Egyedül Gigi arcán nem volt őszinte az öröm a kiesettek beköltözésekor. A modellkedő lány furcsa viselkedését Jerzy is észrevette, és bár Gigi nem érti, miért kerüli a szépfiú, több mint valószínű, hogy a villarománcnak szakítás lesz a vége. Béci hugicája egyébként többször hangoztatta már, hogy hűséges a fiúhoz, de nagyon jól érzi magát kint, jól alakulnak a dolgai, állandóan fellépésekre jár. Rosszul esik neki, hogy bejött a villába, hogy szerelmét erősítse, aki viszont szívesebben van a másik bandával. Gigi barátnői előtt tőle szokatlan módon igazi kis féltékenységi jelenetet rendezett, miközben az Évával, Olivérrel és Alekosszal jól elszórakozó, vidáman táncoló Jerzyt leste titokban a szaunából.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top