Ne félj a leégéstől!

2011. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Valószínűleg mindenki tapasztalta már, mit tud tenni a túlzásba vitt napfürdőzés az ember bőrével. A hosszútávon jelentkező problémák (pl. a bőr öregedése) mellett a rövidtávú hatásokkal is nehéz megbirkózni. Az előzetes védelem elmulasztása miatt valósággal lángoló bőrrel ülve szenvedni a szobában - ez bizony tönkre tudja tenni a legjobb nyaralást is.

Ha már megtörtént a baj, gyorsíthatjuk a gyógyulást és csökkenthetjük kínjainkat a megfelelő készítmény használatával. Az EverClear ápolószer teljes bőrfelületen alkalmazva gyorsítja a gyulladt bőr regenerálódását. Fájdalomcsillapító hatása miatt azonnal enyhíti az égett bőr érzékenységét, ha időben elkezdjük használatát, sok esetben a hámlás is elkerülhető.

 

Hatékonysága nem a laboratóriumok mélyén gyanús vegyületeket kotyvasztó tudósoknak köszönhető, sokkal inkább a Természet keze munkáját dicséri. Összetevői között a bőr számára létfontosságú E és A vitaminok mellett levendula- és citromolaj is található, melyek gyulladásgátló, baktérumölő hatása régóta ismert. Akár cukorbetegek is használhatják.

A készítmény nem csupán a napsugarak által okozott irritáció ellen hatásos. Pattanások, szőrtüszőgyulladások esetében is gyorsítani tudja a gyógyulást. Horzsolások, vágások, kisebb háztartási balesetek ellen szintén kiváló, serkenti a regenerációt és véd a baktériumos fertőződéstől.

Ha sietsz, az EverCleart most olcsón, 40 %-os kedvezménnyel a kosaradba teheted. Az akciós kuponért kattints ide. >>



Szerző

donna.hu



Scroll to Top