Lúgosíts okosan!

2011. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ember táplálkozása teljesen megváltozott az elmúlt századok során. Napjainkban a tartósítókkal, állományjavítókkal olyan nem kívánt anyagok kerülnek a szervezetbe, amelyek kedvezőtlen irányba tolják el testünk sav-lúg egyensúlyát. A savasodás roncsolja a sejteket, szöveteket, illetve szövődményként többféle betegség is jelentkezhet.

Manapság a savasodás szinte mindnyájunkat érinti - akár tudunk róla, akár nem. Az elmúlt években egyre többen ismerték fel ezt a problémát, így a magazinokban vagy a világhálón is mind többfelé találkozni lúgosításra biztató étrend javaslatokkal, tippekkel.

Nem szabad azonban átesni a ló túloldalára, hiszen ha buzgóságunkban csak olyan ételeket kezdünk fogyasztani, amelyek lúgosítanak, akkor bizony komoly egészségügyi problémákkal is számolnunk kell. A szervezetnek ugyanis nem a lúgos kémhatásra, hanem egyensúlyra van szüksége, ebben az esetben lesz a legellenállóbb a kórokozókkal szemben.

Ennek az egyensúlynak az elérésében segít egy természetes anyag, aminek a hatékonysága a kutatóknak is fejtörést okoz. Japánban, az Okinava-szigetcsoporton élők körében a legmagasabb a világon a 100 év felettiek aránya - a kutatások szerint nem kis részben a kalciumforrásként használt koralloknak köszönhetően.

A Sango Korall Kalcium is ebből a speciális korallból készül, így kíméletes lúgosító hatásával segít leküzdeni a savasodást és visszaállítani a szervezet saját, természetes egyensúlyát. Emellett kalcium hatóanyaga miatt a napjainkban egyre fiatalabb korban jelentkező csontritkulás ellen is hatásos. Különleges porózus szerkezetének köszönhetően közel 100%-os a felszívódás, ráadásul nem tartalmaz káros adalékanyagokat.

Ha egy hatékony, de mégis kíméletes lúgosító szer után kutatsz, nem érdemes tovább keresgélni. Különösen, hogy most 40 %-os árengedménnyel is kipróbálhatod. A kedvezményt máris igénybe veheted ide kattintva. >>



Szerző

donna.hu



Scroll to Top