Neked mi a szép?

2009. 05. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szépség fogalmát nagyon nehéz meghatározni, hiszen mindenki számára mást jelent. Vannak, akiket Renoir nőalakjai nyűgöznek le, vannak, akik Marilyn Monroe alakját csodálják, és vannak olyanok is, akik inkább a Photoshop-ot preferálják. Sokan a kézzel megmunkált szobrokat szeretik, és vannak, akik a modern gépek által készített tárgyakat részesítik előnyben.

Christian Morgenstern szerint: „Tulajdonképpen minden szép, amire szeretettel nézünk.”, míg Kant így fogalmazott: „Szép az, ami érdek nélkül tetszik”.

Most itt a remek alkalom, hogy megmutasd, számodra mi a szép! A 90.9 Jazzy Rádió és az Aethetica Orvosi Központ közös pályázatot indít, melynek lényege, hogy keressük a szépséget az emberben. A nyeremények igen csábítóak, az Aesthetica felajánlásával 200.000 Ft, 300.000 Ft és 500.000 Ft értékű szépségutalványok, a Jazzy Rádió felajánlásával pedig minden díjazott és egy aktív szavazó kap ajándékba egy különleges cd-csomagot.

A pályaművekre szavazni is érdemes, mert a közöttük is kisorsolásra kerül egy darab 50.000 Ft értékű szépségutalvány az Aesthetica felajánlásával és tíz darab 20.000 Ft-os ajándékutalvány – mely a kórházban elvégezhető egészségügyi szűrésekre használható fel - a Telki Kórház felajánlásával.

Amennyiben szeretnéd megmutatni, hogy neked mi a Szép az Emberben, nincs más dolgod, mint lefotózni a „szépséget”, egy általad készített képet, rajzot, szobrot, festményt, textilt vagy bármilyen képzőművészeti pályaművet fényképezz le, és töltsd fel a weboldalra, miután regisztráltál a játékra.

A pályázatra június 15-ig lehet jelentkezni. A legjobb 50 alkotást 2009. június 18-án ünnepélyes díjátadó után bárki megtekintheti majd az Andrássy úton nyíló kiállításon.

További információ és jelentkezés: http://www.jazzy.hu/Programajanlo/Keressuk-a-szepseget-az-emberben-NYERJEN.html



Szerző

donna.hu



Scroll to Top