Nem értenek hozzánk a férfiak

2009. 01. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bevallom őszintén, hogy én bizony szoktam maszturbálni, mert akkor a legjobb, ha magamnak csinálom. Tizenhét évesen kezdtem. Valamilyen újságban olvastam erről, ahol lányok mesélték el, hogy ők hogyan szokták. Kedvet kaptam hozzá és kipróbáltam. Már elsőre jó volt. Sokszor akár heti négyszer-ötször is simogattam magam, de egy fiúnak sem mertem soha azt mondani, hogy csinálja ő, mert bizonyos dolgokban nagyon gátlásos vagyok.

A csiklómon tudok elélvezni, ezért szeretkezés közben is kell, hogy simogassam magam, ha ez a partneremnek nem jut eszébe. Ezt így jobban is szeretem, mert én tudom, hogy nekem hol a legjobb, és észrevettem, hogy ezt a fiúk is élvezik. Ilyenkor gyengéden szoktam simogatni a csiklóm végét.

A szüzességem tizennégy évesen vesztettem el. Ma már bánom, de úgy történt, hogy fogadást kötöttem egy fiúval valamiben, és a tét a szüzességem volt. Abszolút nem volt jó ez az első alkalom. Hozzá mentünk fel, és bár három évvel már idősebb volt nálam, igazából semmit nem tudott. Kellett még két év, mire élvezni kezdtem a dolgot. Akkorra alakult ki, hogy a simogatás, és az előjáték mennyire fontos.

Óvszert akkor még nem használtam és gyógyszert sem szedtem. Sajnos meggondolatlan voltam, és emiatt volt is két abortuszom. Jól néztem ki, sok fiú akart velem lefeküdni, és ha megtetszett valaki, akkor be is vállaltam. Eddig kb. negyven-ötven férfival szeretkeztem. Ebből talán ha tízzel tudtam elélvezni, akkor sokat mondok, pedig mondogattam mindig, hogy mit kéne tenniük, de hamar elmentek, és aztán azt mondták, hogy sajnálják, ez most így jött össze. Elképesztő, mennyire nem értenek a férfiak a nőkhöz. Szerintem az lenne a normális, ha még az elején, petting közben a csúcsra vinnének.

Később rájöttem, hogy élvezem a popó szexet is, sőt az nekem sokkal jobb, mint a normál szex. A párom akarta kipróbálni, és bár én gusztustalannak tartottam, aztán csak rábeszélt és tök jó volt. Nem tudom miért, de ugyanúgy van tőle orgazmusom, csak még sokkal jobb. Általában is szeretem, ha hátulról szeretkezünk, de ez annál még jobb.

Szeretem, ha szeretkezés közben simogatják a csiklómat, és ha petting közben ujjaznak. Ha ezt egy olyan férfi csinálja, akit nagyon szeretek, akkor az is csúcs.

Az egyik nagy álmom, hogy egyszer éjszaka a tengerparton, a homokban szeretkezzek a szerelmemmel. Szerintem ez nagyon romantikus lehet. Még az se baj, ha a férfiassága homokos lesz. Ott a víz, majd bemegy és lemossa.

Életem legizgalmasabb szeretkezése egy vonaton volt két állomás között nappal egy fülkében. Ketten voltunk, és kedvet kaptunk hozzá. Izgi volt. Bármikor jöhetett volna a kalauz, vagy egy utas, de nem érdekelt.

Van valami, amit viszont ki nem állhatok. Ez az orális szex, ezt nem szeretem. Már az előváladéktól is rosszul vagyok, hát még az ondótól. Ez valami eleve meglévő iszony bennem, amit nem tudok befolyásolni, pedig sok fiúnak ez a heppje. Csak sajnálni tudom őket.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top