Nyerje vissza életterét! (x)

2010. 05. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Észak-Amerikában évtizedek óta népszerű önkiszolgáló raktárak mintájára hazánkban is megalakult az Euro Mini Storage. Az alapelv egyszerű: a raktárépületekben mindenki akkora tárolót bérel és az után fizet, amekkorára szüksége van.   Csak annyi a dolgunk, hogy eldöntjük, mit szeretnénk tárolni, mennyi időre, kiválasztjuk a nekünk megfelelő tárolót és biztonságosan elcsomagoljuk a tárolandó dolgokat.

Budapesten, a város egyik fő artériáját jelentő M5-ös autópálya mellett található Euro Mini Storage a raktározás nagyon praktikus és biztonságos módját kínálja. Az 1 négyzetméter és 27 négyzetméter közötti tárolók akár már harminc napra is bérelhetők és néhány nyilvánvaló kivételtől eltekintve szinte bármit elhelyezhetünk bennük.

A raktárak a legmodernebb biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, hogy értékeinket állandó védelemben tudhassuk, de egy belépőkártya segítségével a nap bármely órájában hozzáférhetünk tartalmukhoz.

Amennyiben cége vagy saját maga számára bérelni szeretne raktárat, EZEN a regisztrációs lapon jelentkezhet. Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot és telefonon egyezteti a részleteket.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top