Hozzávalók 4 személyre: 4 nagy szelet karaj - 15 dekásak, 25 deka gomba, 1 kis fej vöröshagyma, 4 nagy szelet fõtt sonka - gépsonka is jó, 4 szelet 3-4 mm vastag magyaróvári sajt, só, őrölt bors, petrezselyem zöldje, liszt, zsiradék.
A kiklopfolt hússzeleteket sózd meg, és mind a két oldalát meglisztezve, kevés forró zsiradékon mindkét oldalán kicsit süsd meg, de csak félig. Ezután rakd sorba egymás mellé egy tepsibe, vagy hőálló edénybe.
A hagymát vágd finomra, futtasd meg egy kis zsiradékon, dobd rá a megmosott, és szeletre vágott gombát. Sózd, borsozd meg, és tegyél bele finomra vágott petrezselyem zöldjét. Addig pirítsd folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul. Halmozd fel az elősütött húsokon, takard be mindegyiket egy szelet sonkával, majd egy szelet sajttal.
Forró sütőben, vagy grillben addig süsd, amíg a sajt el nem kezd kicsit pirulni, - mint egy melegszendvicsen.
Köret sült krumpli, rizi-bizi, vagy akár vegyesen, mind a kettő lehet. Jó hozzá még a krumplipüré is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszönjük szépen Takács Péternek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!