Petezselymes túrógolyók

2009. 01. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

30 dkg túró, 10 dkg margarin, 2 csokor petrezselyem, 1 fej vöröshagyma, őrölt köménymag, őrölt fehér bors, só.

Az áttört túrót margarinnal, finomra vágott vöröshagymával, köménnyel, borssal, sóval jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel kis golyókat  formázunk belőle. Ezután a fimomra vágott petre- zselyembe forgatjuk. Tálalásig hűtőbe tartjuk.

Lehet  piros kanadai paprikát is feldarabolni és abban megforgatni, csak fantázia kérdése.

Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Kiss Etellának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top