Hozzávalók: 1 cs. darált keksz keserű kakaó 4 ek baracklekvár 1,5 dl rum 1 cs. kókuszreszelék 1 cs. Albert keksz (nagy) 1 cs. vanília puding kocka margarin 40 dkg porcukor 2 dl tej A darált kekszet összekeverjük a kakaóporral, lekvárral, rummal, és 20 dkg porcukorral. Ha szükséges, tejjel puhíthatjuk. Krém: Megfőzzük a vanília pudingot cukor nélkül 2 dl tejjel, majd a maradék porcukorral és a fél Rámával csomómentesre kavarjuk. /egy kis kókuszreszeléket is rakhatunk bele/. A formába szórunk kókuszreszeléket, majd egy gombócot csinálunk és belerakjuk a formába. Lyukat készítünk bele a forma másik részével, ide töltjük a krémet, majd Albert kekszet teszünk a tetejére. Egészségetekre!
Köszönjük szépen Oltai Évának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!