Pontgyűjtő játék indul!

2011. 05. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A tavalyi nagy sikerű játék nyomán idén újra elindítjuk a Pontgyűjtő Játékot,  ezúttal a Kuponmánia honlappal karöltve! A Donna cikkeiben véletlenszerűen tűnik fel egy kupon képe május 16. (hétfő) és május 23. között mindennap, felhasználónként egyszer. (Tehát attól, hogy mások megtalálták már a kupont, Te is megszerezheted a saját jutalmad naponta.)

A plusz pontok begyűjtéséhez nem elég megtalálni a cikket, amiben feltűnik, hanem rá is kell kattintani a kuponos képre. Ha így teszel, a rendszer bónuszt vesz figyelembe, és ezt a  játék lezárása után (tehát május 24-én) hozzáadja a donnás pontjaidhoz. 

  Egy ilyen integető manót kell majd keresni hétfőtől a cikkekben.      (Ez a kép csak minta, nem ér pontot, ha ráklikkelsz.)  

Fontos tudni, hogy a kép minden felhasználó esetén máshol kerül elő és mindennap változtatja helyét, de mindig az utolsó két hónap cikkei között található meg. (Random generátor határozza meg a pillanatnyi helyét.) A kuponért kapható bónusz nem fix szám, hanem naponta változik, és a felhasználó pillanatnyi pontjaitól is függ az értéke. (Ez azért van így, mert ha kikötnénk, hogy a kupon minden esetben például 1000 pontot ér, az a kevés ponttal rendelkező felhasználóknak sokat kedvezne, de egy ötcsillagos Donnának szinte semmit nem jelentene.) A játék végén azok között, akik mind a hét napon megtalálták a kupont, értékes ajándékot sorsolunk ki! ...de azok se csüggedjenek, akik nem tudták mind a hét napon megtalálni a cikkekben a képet, a kuponvadászatért járó donnás pontjaikat ettől még jóváírjuk.

Módosítottuk a játék menetét annyiban, hogy a naponta kapott pontérték azonnal hozzáadódik a játékosok összpontszámához. Így könnyebben követhető az eredmény a tagok számára.

Valamint egy kiegészítő információ: A kattintáskor jóváírjuk mindenkinek a játékban kapott plusz pontjait, akár letiltja a böngészője a megnyíló ablakot, akár nem.

Sok szerencsét a játékhoz! Donna Csapat

Update: Lezárult a pontgyűjtő játék! Május 23-án éjfélkor lezárult a Donna Pontgyűjtő játéka, és kedden (május 24.) kisorsoltuk a nyertest. Gratulálunk Kovács Istvánnénak Albertirsáról! Nyereménye egy lábmasszírozó gép, amit cégünk postáz ki címére.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top