Pszt, titok... TOP SECRET! (x)

2010. 04. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mit szólnátok ahhoz, ha mutatnánk nektek valamit, amit nekünk, a mi szervezetünk igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki?

Egy nőnek a vas, a folsav és a vitaminok bevitelének megfelelő szintje a menstruációs ciklus miatt különösen fontos. Kell valami, ami nekünk szól, a mi szervezetünk igényei szerint működik, amiben benne van minden, ami segít a fogyásban vagy a súly megtartásában, és antioxidánsai az öregedést is késleltetik. Ez egy újabb női titok. A Tight Curves segít megőrizni vagy elérni azt az alakot, amit mi magunk és a nekünk legfontosabb is igazán szeret.

A Tight Curves öregedésgátló formulával és sok más, klinikailag igazoltan jótékony hatású természetes összetevővel rendelkezik, ami ugyanúgy a szépség megőrzésének eszköze, mint egy arckrém vagy a napi smink, csak hatását belülről fejti ki. Csodaszerek nincsenek, de ha teszünk érte, és hatékony segítőket választunk, az idő nem telik olyan gyorsan.

Természetesen szükség van testmozgásra, kiegyensúlyozott, változatos étrendre, és tudnunk kell, hogy táplálék kiegészítőből sem ugyanaz a jó nekünk, mint a férfiaknak, hiszen mások vagyunk kívül-belül, mint a férfiak. Azt mondják, minden nő annyi idős, amennyinek érzi magát. Én fiatalabbnak érzem magam, mint valaha és ugyanolyan bókokat kapok, mint évekkel ezelőtt. Ez az!

www.nutrimack.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top