Reese Witherspoon férjhez ment

2011. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Reese Witherspoon és vőlegénye, Jim Toth a hétvégén kimondták a boldogító igent az ara kaliforniai birtokán, tudta meg a People című amerikai társasági magazin a színésznő sajtószóvivőjétől.

Habár megtehették volna, a pár tartózkodott a hetedhét országra szóló lagzitól. A ceremóniát, mely mindössze csak húsz percig tartott, egy kisebb koktélparti előzte meg. A vendégek közt természetesen ott volt Reese két gyermeke, Ava (11) és Deacon (7), rajtuk kívül még Renée Zellweger, Sean Penn, Scarlett Johansson, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. és Alyssa Milano emelhette még személyes jelenlétével az esemény fényét.

A 35 éves színésznő és első férje, Ryan Philippe hét évig voltak házasok, 2006-ban váltak külön az útjaik. Reese ezután Jake Gyllenhaallal keveredett romantikus kapcsolatba, de az oltárig nem jutottak el. A neve alapján feltehetően magyar felmenőkkel is büszkélkedő Tothtal tavaly év elején kezdett el kibontakozni a románc, decemberben jegyezték el egymást, és mint a mellékelt ábra is mutatja, nem vártak sokat az anyakönyvvezető elé járulással. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top