Részeges sertéscomb hagyma ágyon

2009. 05. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 0.5 kg sertéscomb (bármilyen hús is jó) 3-4 nagy fej vöröshagyma,, Pici liszt, fűszerek, vörös bor.

Felkarikázom a hagymát, majd beleforgatom egy kis lisztbe, és olajos tepsibe helyezem sorba. A fűszeres sertéscombokat ráteszem a tetejére, majd megint a lisztbe forgatott hagymakarikákkal befedem. Mielőtt beteszem az előmelegített sütőbe, nyakon öntöm kb: 2 deci vörösborral. Alufóliával lefedem és megpárolom. Később leveszem a fóliát, és pirosra sütöm.   Tálalni tepsiben sült kockára vágott burgonyát tettem, de lehet krumplipürével, párolt rizzsel is.

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Balla Andrásné Ibolykának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top