Román krémes

2009. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 25 dkg porcukor, 2 evőkanál méz, 4 tojás, 1 evőkanál szódabikarbóna, 10 dkg darált dió (vagy kókusz reszelék).

Ezeket összegyúrni fél órát pihentetni 4 cipóra vágni elnyújtani és tepsi hátán kisütni.

Töltelék: 4 pohár tejföl 25 dkg porcukor 25 dkg darált dió (vagy kókusz reszelék) Összekeverni, és a kihűlt lapokat megtölteni.

Máz: 1 db tortabevonót 3 evőkanál olajat forró víz felett simára kikavarni, és a kész tésztára kenni.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Kovács Vilmosnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top