Rossz győztest jelentett be a műsorvezető

2010. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nos, ez az, amit úgy hívunk: kínos! Rossz győztest jelentett be a műsorvezető a "Topmodell leszek!" című tehetségkutató reality ausztráliai kiadásában. Az élőadás átka - szokták mondani viccesen a műsorvezetők, mikor bakiznak.

A profik könnyedén kezelik az ilyen helyzeteket: egy mosoly, egy laza poén, amivel el lehet ütni a kis botlást, és máris inkább mókás, mint kínos a szituáció, a csatorna pedig még jól is kijöhet belőle, hiszen így garantált az érdeklődés a média részéről. De mi történik akkor, ha a baki nem olyan kicsi és jelentéktelen, amit így orvosolni lehetne? Mi van akkor, ha nem csak egy nyelvbotlásról van szó, hanem egy egészen nagy hibáról?

Tegyük fel, a Megasztár utolsó, győztest hirdető adásában rossz ember nevét mondják be a mikrofonba a fináléban. A magasból ömleni kezd a konfetti, a tüzijáték mindenkit elvakít, öröm és boldogság lengi be a teret, mire a műsorvezető szájához kapja a kezét. A fülébe mondták, hogy rossz győztest hirdetett... Egyszerre lenne a magyar televíziózás egyik legkínosabb és legdrámaibb pillanata is egyben, így nem kívánjuk, hogy megtörténjen, azonban van, aki nem úszta meg.

Az ausztráliai Topmodell leszek! adásában a konfettit és a tüzijátékot leszámítva minden pontosan így történt. Sarah Murdoch, a 38 éves exmodell műsorvezető bejelentette a győztest, akinek arcára kiült az ilyenkor szokásos hitetlen, de boldog mosoly, ám Sarah alig egy perc múlva már kétségbeesetten nézett a kamunyertesre. "Ez őrület!" - hallatszott be az élőadásba szörnyűlködése, majd sűrű elnézés kérésbe kezdett immár hangosan, mindenki számára hallhatóan. "Ó, Istenem. Annyira sajnálom! Nem is tudom, mit mondjak! Ez egy óriási baleset. Amanda, nagyon sajnálom! Úgy tűnik, tévedtem." Mondta Sarah, mikor kiderült, hogy a valódi győztes a 18 éves, Amanda Ware, és nem pedig Kelsey Martinovich.

 Kelsey Martinovich  Amanda Ware    

Óriási dráma játszódott le mindenkiben a nézők szeme láttára. A gyönyörű Kelsey élete legnagyobb zuhanását élte át: az egekből egy másodperc alatt a pokolban érezhette magát, de Amanda sem tudott felhőtlenül örülni furcsa közjátékokkal teli győzelmének. A csatorna 25 ezer dollárral kárpótolta a második helyezett lányt, aki a pénzt egy New York-i nyaralásra költi, ahol remélhetőleg végleg ki tudja verni a fejéből a csalódás emlékeit.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top