Ma költözik Brad Pitt és a család Máriaremetére!

2010. 09. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Eljött a nagy nap! Ma hazánkba költözik Angelina és népes családja, ezzel együtt felbolydul a sztárvilág, a bulvármédia, és három hónapig vigyázzba állva, fényképezőgépeket élesítve minden lépésükről számot adnak!

Angelina Jolie három hónapig egészen biztosan hazánkban fog tartózkodni, hiszen a hollywoodi színésznő ez idő alatt itt forgatja első saját rendezésű filmjét. A Blikk információi szerint a család Máriaremetét választotta lakhelyéül, ugyanis itt találták meg azt a minden feltételnek megfelelő házat, ahol biztonságban élhetnek, természetesen luxuskörülmények között.

Az igényeknek megfelelően minimum 10 hálószoba volt az alapkövetelmény, amit, úgy néz ki, sikerült teljesíteni, mindamellett, hogy udvarába nem lehet belátni és a gyermekek számára legideálisabb iskola, óvoda is a közelben van. Mivel a párizsi és New York-i forgatásokon a csemeték francia oktatási intézménybe jártak, így Máriaremete hamar látószögbe került, ugyanis itt üzemel a Budapesti Francia Iskola és Gustave Eiffel Gimnázium. A Pitt család két nagyobbik fia, Maddox és Pax valószínűleg ide fog járni, Zaharával és Shiloh-val egyetemben, hiszen az intézményen belül óvodát is üzemeltetnek.

Az iskolában a tanárok és a diákok is kíváncsian várják a kis sztárcsemetéket, az egyik nevének elhallgatását kérő oktató a Blikknek elárulta: „Amióta ez kitudódott, felbolydult méhkashoz hasonlít az intézmény. A gyerekek azt latolgatják, kivel fognak barátkozni a sztárgyerekek”.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top