Mariah Carey nagyot zakózott! - videókkal!

2010. 09. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Megbotlani az utcán, megcsúszni a jégen, fenékre esni a konditeremben: ciki, de nem a világ vége. Emberek vagyunk, mindenkivel megesik az ilyesmi. Attól függően, hogy mekkora tömeg előtt történt és mennyire kárörvendő a közönség, érezhetjük magunkat rendkívül kínosan, de nevethetünk is felszabadultan, hiszen mi szégyellnivalónk lenne? Még ha az utcán vagy a sarki közértben történik is a baleset, szinte biztos, hogy pár perc múlva már senki sem fog emlékezni rá, legfeljebb csak a mi arcunk pirul bele az emlékbe. Azonban sajnos vagy sem, de vannak, akik nem ússzák meg ilyen könnyen, sőt!

Nem szép dolog, de olykor megesik, hogy egy világ röhög rajtuk teli szájjal hetekig, és ha ez nem lenne elég, az esetet számtalan formában meg is örökítik, videomegosztókon közszemlére teszik, hogy biztosan ne merülhessen egyhamar a feledés homályába. Ők nem mások, mint a mi hőn szeretett sztárjaink, akiknek nem elég az izgalom, mely már amúgy is nagy rizikófaktor, mikor az ember a színpadra lép, de most még itt van ez a régi-új divat is: visszatértek a 20 centis cipősarkak. Az utóbbi időkben produkált színpadi esések mind azt bizonyítják, hogy edzett lábak ide, ezerszer is begyakorolt mozdulatok oda, az énekesnők legnagyobb ellensége még mindig a tűsarok.

És ha már így van, nem úszhatta meg a zakót a talán-terhes díva, Mariah Carey sem, aki mostanában esetleges várandósága miatt ismét reflektorfénybe került. Az énekesnő Szingapúrban lépett fel a hétvégén, amikor Make it happen című száma közben túl nagy lendülettel próbálta betölteni a színpadot és ennek következményeként fenékre is esett. Persze nagyobb baj hál' istennek nem történt, táncosai azonnal felsegítették, asszisztense pedig levette a lábáról a tűsarkút, hogy többet ne fordulhasson elő hasonló baleset.

Az énekesnő egyébként még mindig nem vallott színt, hogy valóban várandós-e. Menedzsmentje nyilatkozott helyette, aki nem támasztotta alá, de nem is tagadta a híreszteléseket. Annyival zárta az ügyet, hogy Mariah babonás, és addig nem szeretne a témáról beszélni, amíg úgy nem érzi, hogy eljött az ideje.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top