Sajtfasírt

2009. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: ·  30 dkg reszelt sajt ·  3 egész tojás ·  1 evőkanál natúr szezámmag (elhagyható, ha valaki nem szereti) ·  csipet fehér bors és frissen apróra vágott petrezselyem ·  1 evőkanál liszt ·  1 evőkanál zsemlemorzsa

A reszelt sajthoz hozzáadjuk az egész tojásokat, a fűszereket, majd a lisztet és a zsemlemorzsát. Ezután fél órát pihentetjük. Vizes kézzel apró fasírtokat formázunk, és forró olajban kisütjük

Köszönjük szépen Kováts Gáborné Anitának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top