Schobert Norbi megálmodta, hogy újra apa lesz!

2010. 09. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nagy öröm vár a fitneszguru Schobert Norbira és nejére, Rubint Rékára. Lévén, hogy Réka a harmadik hónapban jár és már le sem tagadhatnák, hogy új lakó érkezik a családba.

Ennek ellenére sokaknak nem újdonság a hír, mivel az egyik közösségi portálra feltett fotóik alapján már nyáron elindult a találgatás. Miért hord Réka bőszabású, földig érő ruhákat? És miért írta Réka egyik alvós képe alá Norbi, hogy felesége mostanában rendkívül fáradékony, egy nevető smiley-val kísérve?

A sztárpár a Borsnak nyilatkozott a napokban a babavárással kapcsolatban. Norbi elmondása szerint aznap, mikor a kicsi megfogant egy babával álmodott, aki az arcát simogatta, mire ő a boldogság könnyeiben tört ki. Régóta szeretett volna egy harmadik gyereket, egy kislányt, de saját bevallása szerint nem volt még rá kész. Sokat gondolkodott a dolgon, míg végül úgy döntött, muszáj felnőnie a feladathoz, mivel lassan negyvenéves lesz, kicsúszhat az időből. Végül úgy döntött hát, most jött el a pillanat, az ember életében a család a legfontosabb.

 Kép forrása: est.hu

Réka is hasonlóan nyilatkozott. Nagyon szerette volna, de nem akarta erőltetni a babát. Egyedül már képtelen lett volna a három gyerekkel teljes emberként foglalkozni, azonban tisztában volt vele, hogy Norbi még nem készült fel. Az újdonsült anyuka azt is elmondta a lapnak, hogy a kicsi már nagyon akart jönni, hiszen miután eltervezték, három hétre rá meg is fogant, továbbá a várandós anyuka büszkén állítja, a terhessége eddigi három hónapja alatt egyetlen dekát sem hízott, pedig nem von meg magától semmit.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top