Séta az Avonnal

2009. 06. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Idén 50 millió forintot adományoztak az emlőrák elleni küzdelemre. Hatalmas sikerrel zárult a 7. AVON Gyaloglás az Életért.

 Gór Nagy Mária és Pécsi Ildikó

Steiner Kristóf Sütő Enikővel

és az RTL-es Dombóvári Vandával sétált

A gyalogláson minden rekord megdőlt, közel ötezren ragadtak rózsaszín lufit és indultak el  a mintegy 4 km-es sétára, amelynek célja a figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés volt. Közel nyolcezren vásárolták meg az adománygyűjtő Remény szalagja pólókat a rendezvényen és azt megelőzően. A rendezvény végén ünnepélyesen bejelentették, hogy az AVON a tavaly szeptemberi gyaloglás óta 50 millió Ft-ot gyűjtött, és ezt a hatalmas összeget a Magyar Rákellenes Ligával közösen kiírt pályázatokon az emlőrák-szűrés modernizálására és műszerekre fordítja.
 Peller Mariann is részt vett a sétán  Ada és a séta jelképévé vált lufi
A gyalogláson részt vett többek között Zséda, Pécsi Ildikó, Pataki Ági, Hegyi Barbara, Dombovári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, a Fresh lányok, Tornóczky Anita, Varga Izabella, Valkó Eszter, Bánhidi Vivien, Várdai Anikó, Lola, Tóth Gabi, Kozma Orsi, Orosz Barbara, Peller Mariann, Kardos Eszter, valamint Batiz András, Hajdú Péter és Steiner Kristóf is.

 Lilu kismamaként

gyalogolta végig a távot

 A 10! műsorvezetője,

Szorcsik Viki is eljött

Céljukat elérték, óriási tömeg gyűlt össze - nemtől és kortól függetlenül - a Városligetben és környékén rózsaszín lufikkal a kezükben, hogy mintegy 4 km-t sétáljanak és így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben, hiszen ezzel az összefogással hívhatták fel igazán a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára.
Még több divattal kapcsolatos témáról olvashatsz a divat.hu oldalunkon.


Szerző

donna.hu



Scroll to Top