Hozzávalók: - tofu pörköltnek elkészítve, - főtt barna rizs, - sós vízzel leforrázott kelkáposzta, - tengeri só, - bazsalikom, - majoránna.
A pörköltes tofut a főtt barna rizzsel összekeverjük, és a káposztával rétegesen rakjuk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejére tehetünk egy kis kaukázusi kefirt. Illik bele a bazsalikom és a majoránna is.
A tofu szójából készült sajt- és húspótló, bioboltokban kapható. A barna rizst áztatás után főzzük meg, ha lehet, csíráztassuk is.
Jó étvágyat kívánok!
Köszönjük szépen Viola Zsuzsának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.