Rakott kelkáposzta

2009. 06. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:       - tofu pörköltnek elkészítve, - főtt barna rizs, - sós vízzel leforrázott kelkáposzta, - tengeri só, - bazsalikom, - majoránna.

A pörköltes tofut a főtt barna rizzsel összekeverjük, és a káposztával rétegesen rakjuk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejére tehetünk egy kis kaukázusi kefirt. Illik bele a bazsalikom és a majoránna is.

A tofu szójából készült sajt- és húspótló, bioboltokban kapható. A barna rizst áztatás után főzzük meg, ha lehet, csíráztassuk is.

Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Viola Zsuzsának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top