Sóágyon sült mézes-mustáros csirkecomb

2010. 08. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 2 személyre:

Kettő egész csirkecomb, 1 kg só, grillcsirke fűszersó, 2 ek. mustár, 1 ek. méz.

 

Elkészítés:

egy normálméretű gáztepsibe beleöntjük az 1 kg sót. A csirkecombokat kettévágjuk (aki egészben szereti a csirkecombot, úgy is sütheti). A csirkecombokat bekenjük a csirke fűszersóval. A mustárt összekeverjük a mézzel, és ezzel is bekenjük a combokat. A húst ráhelyezzük a sóra, és már süthetjük is. Nem kell a combokat sütés közben letakarni, így is átsül. Én villanysütőben sütöttem 350 fokon kb. 45 percig. Jó étvágyat hozzá!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top