„Soma viselkedése primitív jellemre utal”

2011. 03. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

- mondta Gombos Edina Soma Mamagésáról, miután az felháborodott azon, hogy a FEM3 nemrégiben indult műsorában, az Edina és Joshi című műsorban mindössze 5 percet kap.  

A szőke műsorvezetőnő - aki a Sláger Rádió megszűnése után kapta a lehetőséget, hogy állandó szereplője legyen az akkor induló, kifejezetten női témákkal foglalkozó csatornának - a Frizbiben Hajdú Péternek mondta el, hogy miért és hogyan keveredett összetűzésbe Somával.

Edina szerint a műsor első adása előtt a művésznő a sminkszobában szidta őt, majd mikor be akart neki mutatkozni, kis híján fellökte a melleivel. Soma a Borsnak nyilatkozott az ügyről: "Gombos Edinához meg különben se hívjanak be. A nép gyermeke, nem különösebben művelt, nem különösebben briliáns, és a szellemisége sincs azon a szinten, hogy méltó beszélgetőpartnerem legyen. Egyébként semmi bajom sincs vele, kedves, aranyos teremtés" – mondta.

„Soma viselkedése primitív jellemre utal, és mérhetetlenül unintelligens" – reagált az előbbiekre a FEM3 műsorvezetője.Szerző

donna.huScroll to Top