S.O.S. Magyarország!

2010. 12. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Óbudai (Hajógyári) Szigeten működő szórakoztatókomplexum vezetősége és munkatársai immár hagyományosan élen járnak az adományozásban. Az idén június 25-én megrendezett nagy sikerű S.O.S. Magyarország Segélyfesztiválon az árvíz sújtotta településeknek nyújtottak segítő kezet, és látva a vörösiszap okozta tragédiát, a vezetőség azonnal döntött a Segélyfesztivál ismételt megrendezéséről, melyre 2010. december 3-án, péntek éjszaka kerül majd sor. A fesztivál 9 színpaddal várja a résztvevőket, ahol modern tánczene, R'n'B, trance, house, retro disco és popstílusokból válogathatnak. A rendezvény fő helyszínén, a több ezer férőhelyes STUDIO-ban a hazai könnyűzene sztárjai lépnek fel: Animal Cannibals, Ámokfutók, Balázs Fecó, Brasch Bence, a Hip Hop Boyz sztárjai, Josh & Jutta, Keresztes Ildikó, Kowalsky meg a Vega, Mága Zoltán, Retro School Band, Rock System, UFO és Zoltán Erika, míg a téliesített Bed Beachen, a Dokkoló állóhajón, a Coronita Teraszon és a Coro Cafében az elektronikus zene szerelmesei találhatnak kedvükre valót. A Pink!-ben Caramel és a Stereo 2.0 ajánlotta fel fellépését a nemes ügy érdekében, a Sláger Palotában pedig a Budnight által szervezett partin sztárok állnak a pultba.

A fesztivál különlegessége, hogy a világ egyik legjelentősebb zenei kiadója, a Coocoon Recordings és annak vezetője, Sven Väth értesülve a rendezvényről felajánlotta egyik népszerű DJ-jének, a német Chris Tietjennek a fellépését.

A rendezvény összes helyszíne egyetlen darab 1000 forintos belépővel látogatható, a belépőkből befolyt összeghez pedig a szigeten található szórakozóhelyek tulajdonosa és egyben az S.O.S. Magyarország! mozgalom alapítója, Vizoviczki László 5 millió forintot hozzáad.

Az összeg Kolontár és Devecser önkormányzata által összeírt 14 év alatti gyermeket nevelő családok között kerül majd felosztásra a gyermekek számának arányában! Fogjunk hát össze, hiszen nekünk 1000 forint nem sok egy kilenc helyszínes, fesztivál méretű rendezvény látogatásáért, viszont a belépőkből befolyt összeg hatalmas segítség a rászoruló kisgyermekes családoknak!

További részletek: www.flyerz.hu/sos



Szerző

donna.hu



Scroll to Top