Ötcsillagos meglepetések

2010. 12. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miért kellene tárgyiasítanunk a szeretetet és a tiszteletet? Igazi boldogságot okozhatunk a meglepetésként nyújtott élménydús pillanatokkal is. Nincs annál jobb érzés, mint látni, hogy szeretteink arcára őszinte örömöt varázsol az általunk átnyújtott meglepetés! Mindannyian különlegességet keresünk -  egy szabadon beváltható ajándékutalvány Európa legjobb spa-jába, a sárvári Spirit Hotelbe maga a tökéletes ajándék.

Feledhetetlen élményt okozhatunk a szeretteinknek, de akár magunkat is meglephetjük vele, ez biztosan tetszik majd a párunknak is!

Kényeztetés mesterfokon Saját gyógyvíz, feszített víztükrű úszómedence, élményfürdő, kül- és beltéri medencék sokasága, exkluzív szauna világ – a Spirit oázisa egyszerűen lenyűgöző. Egy Spa ajándékutalvánnyal mindezek mellé feledhetetlen kiszolgálást és kényelmet is adunk. A lehetőséget arra, hogy szeretteink elfeledkezzenek a hétköznapok megannyi nehézségéről. Romantikus pillanatok Sejtelmes, lágy fények,  jótékony gőz, egy olívás-habos tisztító masszázs, pihenés a baldachinos ágyakon alma teát kortyolva – nem véletlen, hogy az ősi török hamam szertartás ma is kimagasló helyen szerepel a spa kezelések rangsorában. A „Spirit Romantika” ajándékutalványt átnyújtva nemcsak ezzel a csodás páros rituáléval ajándékozzuk meg a szeretteinket. A szobájukba bekészített édes meglepetés, a gyöngyöző jéghideg pezsgő, no és a varázslatos körágy gondoskodik a meghitt, romantikus pillanatokról. Tökéletes harmónia Szakértő kezek érintése, autentikus mozdulatsorok, organikus hatóanyagok – ettől válik egy masszázs valódi rituálévá. A Spiritben minden adott, hogy megtapasztaljuk a testi-lelki összhangot. A „Spirit Harmónia” ajándékutalvánnyal szabadságot is adunk, hisz a megajándékozott – akár férfi, akár hölgy az illető - két tucat lehetőség közül választhatja ki azt az arc- vagy testkezelő rituálét, mely számára a tökéletes harmóniát biztosítja.


Szerző

donna.hu



Scroll to Top