Stohl kiszállt a Való Világból

2011. 04. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miután múlt héten döntés született ügyében és a bíróság 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, a műsorvezető úgy döntött, visszavonul a tévétől.

"Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul, és az összes következménye le nem zajlik, semmiféle tévés szereplést nem vállalok. Ebben a lelkiállapotban nem tudom ezt tovább csinálni" – mondta el a színész a Fókusz című műsorban. Minden valószínűséggel ma láthatjuk utoljára a képernyőn, szerdától Lilu és Balázs egymás közt fogja megosztani az esti összefoglalók és hétvégi párbajok levezetését.

Stohl András azt is elmondta, hogy színházi munkáit továbbra is megtartja, ameddig ez lehetséges, ám ő is tudja: nem lesz egyszerű, hiszen ügyének köszönhetően szinte bármit mond, legyen szó akár egy színpadon elhangzott monológról, az ő szájából az teljesen más jelentéssel fog bírni. Nem számítottam ilyen súlyos ítéletre – jegyzi meg, majd hozzáteszi, a másodfokú döntést még megvárja, de bármi is legyen az eredmény, tudomásul veszi, hiszen bizonyára megérdemelte azt.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  


Szerző

donna.hu



Scroll to Top