Boldog születésnapot kívánunk, minden Kos jegyében született olvasónknak!

2011. 04. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Kos jegye az első az Állatövön. Uralkodó bolygója, a Mars erős alkatot, erős akaratot, nagy mozgási energiát ad minden Kos jegyében született embernek. Majdnem minden Kos jegyű ember vezetni akar, vezető, újító szándékú. Energikus ember, aki vigyáz a magáéra, bátor és harcra kész. Ha nincs oka a harcra, akkor neki biztosan sikerül okot találnia rá. Nagyon bátor, nemcsak a harcban, üzleti téren is. Nem fél a kockázattól, tetszik neki a vállalkozás, merész. Minél veszedelmesebb valami, annál jobban érdekli. Mint vezető típus, ha alacsonyabb pozíciójú állásban van, az nem elégíti ki, nem szeret beosztott lenni. Mindenütt vezető szerepet akar játszani. Reprezentál, impozáns. A legtöbbjüknek sikerül vezető szerepet kiharcolnia magának. Sok kinetikus energia van benne. Tud más embereket befolyásolni, szuggesztív. Nem szereti az apró részletmunkákat. Nem önző, csak becsvágyó. Idealista. Gyorsan dühbe jön, szenvedélyes ember, minden sorsterületen szenvedélyes : munka, üzlet, szerelem stb...

Az orvosi asztrológiában a Kos jegyéhez soroljuk a fejet. Ezért általában a Kos jegyű embereknek általában véve sűrűbben fáj a feje.  Nagyon gyakran – tapasztalatom szerint mindig – található sérülés a fejen, általában az arcon. A Kos jegyének eleme a tűz elem. Ezért impulzív és szeret reprezentálni a Kos szülött. Igen céltudatos. Nem szereti a teóriákat, csak a gyakorlatot. Cselekvő típus. A jó Kos szülött produktív, van benne bizonyos nagyvonalúság. Ha sok kellemetlen fényszög éri a Kos jegyét a horoszkópban, akkor a képlet tulajdonosa fanatikussá válhat. A Kos jegye minőségileg a kardinális minőséghez tartozik: a tettek embere. Harmóniában minőségével igen becsvágyó, temperamentumos, gyorsan dühbe jön, de ez nem tart nála sokáig. Ritkán bosszúálló.

 

A Kos jegyű ember az egyértelműséget szereti. Szereti az örömöket, sportokat  –  főleg a hegymászást. Szereti a szerelmet, de kevésbé van türelme a gyermekneveléshez. A művészetek is érdeklik, szereti és műveli őket. Mindig szerepet kíván játszani, amit sikerül is elhitetnie környezetével. Előtérbe kerül, és kihasználja az adott helyzet adta előnyöket és lehetőségeket. Alapsorsában gyakran áll be veszedelmes helyzet. A Kos jegyű ember ugyanis nemcsak bátor, hanem agresszív is, hiszen nem fél, sőt kockázatokat vállal.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!  Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  


Szerző

donna.hu



Scroll to Top