Szandika hírességgel szexelt és új orrot is akar

2011. 03. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Úgy tűnik, Szandika súlyos önbizalomhiányán még az sem segített, hogy a pletykák szerint a villából való távozása után rögtön az első nap egy híresség ágyában kötött ki. Arról, hogy ki volt ez a személy, nem akar nyilatkozni, tervezett plasztikai műtéteiről azonban annál többet megtudhattunk.

A Bors értesülései szerint a lány már egy plasztikai sebésszel is konzultált, aki azonban nincs elragadtatva a lány elképzeléseitől.

Szandika az orrát szeretné kisebbre műtetni, mivel – ahogy azt már a műsorban is többször hallottuk tőle – nincs megelégedve arcával, amit szerinte a közepén díszelgő óriási krumpli csúfít el leginkább. A sebész viszont azt mondja, ahhoz, hogy a műtét végeredménye valóban esztétikai javulást hozzon, a szájából vissza kellene venni egy kicsit. A Plasztiklány erről természetesen hallani sem akar.

Emellett Szandika szeretné a melleit is megnagyobbíttatni, valamint kivetetné lengőbordáit, mivel elmondása szerint túl „egybe testű”. A szakember ezzel sem ért egyet, inkább zsírleszívást javasolna.

Te mit tanácsolsz a bevallottan súlyos önbizalmi problémákkal küzdő lánynak?

Fotó: RTL Klub/sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top