Szaturnusz szemben áll az Uránusszal

2010. 06. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Éljük meg a szembenállást a Szaturnusz és Uránusz között, gondoljunk arra, hogy nem csak egy irány van, és találjuk meg a helyes egyensúlyt.

A Szaturnusz és az Uránusz természetüktől fogva ellentétes erőket képviselnek. Képzeljünk el egy vízzel töltött kuktát a tűzhelyen. Egy idő után forró levegő keletkezik, ez az Uránusz, a fedő a Szaturnusz. Egy idő után a fedő nem bírja tovább tartani a nyomást, és a kukta felrobban. Így történt ez azEyafjallajökull vulkánnál is. Ez okozta valószínűleg az olajfúró sziget robbanását is. Ez tükröződik a politikában és a gazdaságpolitikában is.

Ugyanez történik most minden emberben is. Felébred a vágy a nagyobb szabadság és függetlenség iránt. Úgy érezzük magunkat, mintha börtönben lennénk, és ki szeretnénk törni. Ezzel egyidőben a Szaturnuszt is érzi mindenki, és megpróbálja ezt a robbanást elhárítani, tehát megerősíti a nyomást.

Mindenki gondolja át még egyszer az ezt megelőző napokat és heteket. Hol érezte magát túlságosan megszorítva? Mikor szeretett volna több önállóságot és függetlenséget? Mikor szeretett volna minden eldobni és valakinek végre jól megmondani a véleményét?

Azt is gondoljuk át, hogy mikor vettük át a Szaturnusz szerepét, vagy esetleg mikor kellett átvennünk ezt a szerepet, amikor valakit, aki megpróbált kitörni, megakadályoztuk ebben a szándékában.

Így megy ez a játék. Mindkét részt játsszuk magunkban, a Szaturnuszt is, az Uránuszt is. Van, amikor csak az egyik szerepet vállaljuk, és szemben áll velünk a másik bolygó egy ember személyében.

Az egyik ember több szabadságot, a másik több közelséget szeretne, és máris itt a dráma.

Van megoldás. Fontos, hogy mindkét oldalt lássuk, hogy meg tudjuk egymást érteni.

Aki az Uránuszt játssza, és azt hiszi, hogy mindent elhagyhat, sajnos bizonyosan nem jut semmire. Ezzel ellentétben, aki csak a Szaturnuszi oldalt műveli, és még jobban begubózik a maga börtönébe, ő is csődöt mondhat, és valamikor ki fog törni.

Mindkét oldalt meg kell élnünk. Több szabadságot kell adnunk magunknak, de ugyanakkor több kötöttséget is kellene vállalnunk. Így tehát egy ide-oda, előre-hátra lesz az életünk, és semmi esetre sem csak egy irányba lépünk.

Egyes embereknél ez a Szaturnusz-Uránusz szembenállás szimptómákban jelentkezik. Ilyen lehet a fejfájás, a fülfájás, az üzleti problémák, a szédülés.

Ezeket jelzésnek kellene vennünk, és meg kellene próbálnunk az egyensúlyt a mindennapjainkban megteremteni.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top