Idén is hódít a maxi ruha

2010. 06. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A 2009-es évben vált igazán divattá a földig érő ruha mint hétköznapi viselet, 2010-ben tovább hódít ez a fazon, számos variációval kiegészítve. A teljesen földig érő darabok mellett megtalálható pár bokáig érő ruha is, melyet lapos talpú szandállal ajánlatos hordani.

Színben óriási a választék, igazi divatkövetőknek viszont a narancssárga ajánlott, mint az idei év legdivatosabb színe. A narancssárgát általában piros és barna színekkel kombinálják, ami így afrikai stílust kölcsönöz viselőjének. A legmegfelelőbb lábbeli a saru vagy afrikai stílusú szandál, valamint kötelező kiegészítők a nagy, fából készült karkötők is.

Az afrikai stílusú minták mellett persze léteznek visszafogottabb darabok is, szintén barnás színekben. Jellemzőek a kis virágmotívumok, melyek inkább elegáns stílust tükröznek, főleg egy magasabb sarkú vagy telitalpú cipővel kombinálva.

 

Akik inkább az élénkebb színeket szeretik, választhat egészen tarka darabokat is merész megoldásokkal, például mélyen kivágott háttal. Ez a mediterrán hatás igen szexi megjelenést kölcsönöz viselőjének, pár csillogó ékszerrel és magas sarkú cipővel kiegészítve.

A szerényebb stílusúaknak egyéniségük kifejezésére a rózsaszín a legalkalmasabb. Fodros, félujjas, nyakba kötős és pánt nélküli darabok közül is válogathatnak egy kalappal kiegészítve, mely így romantikus stílust kölcsönöz.

 

A legtengerpartibb hatást azonban a kék szín adja hatalmas virágmintákkal vagy batikolt megoldással. A pánt nélküli változat és egy papucs kényelmes viselet lehet a forró homokban.

És természetesen idén sem maradhat ki az örök klasszikus, a fehér és natúr szín. Ezek a darabok általában egyszínűek, így ajánlatos egy színes övvel és papuccsal kiegészíteni, valamint pár egyszerű ékszerrel.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top